Insula Iubirii. Prima cădere în ispită. Cine nu a mai rezistat tentației

Insula Iubirii
Insula Iubirii

Armonia primei seri în Thailanda va fi spulberată, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii. Alarma a instaurat haosul și panica în rândul fetelor și a adus cel mai șocant moment pe care insula l-a trăit până acum: prima cădere în ispită la doar cinci ore de la despărțirea de iubită!

Dacă pentru cele patru fete, care au ajuns pe Insula Iubirii în cel de-al cincilea sezon, acceptarea se face cu pași mici și temători, pentru partenerii lor rămași singuri în resorturi alături de Dana, Maria, Nico și Bianca, ispita a însemnat îmbarcarea spre fantezie!

Concurenții dau naștere celui mai șocant dintre sezoane, în care ispitirea nu întâmpină diguri, iar pentru una dintre fete, cinci ore au fost suficiente pentru ca a-și vedea iubitul în brațele ispitei! O zi plină de adrenalină, complimente mai mult sau mai puțin subtile și o ținută provocatoare au fost suficiente pentru ca la întoarcerea de la date unul dintre concurenți să ajungă direct în pat, în brațele ispitei, uitând complet de promisiunile făcute iubitei sale!

Cine este acesta și cum va reacționa iubita sa la vederea imaginilor, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii.

Vezi și: Insula Iubirii. Radu Vâlcan, adevărul despre Diana și Aurel: Lucruri extrem de interesante

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel