INSULA IUBIRII 2017, ULTIMUL EPISOD. Confruntare finală: DeeDee și părinții ei, conflict aprins

INSULA IUBIRII 2017, ULTIMUL EPISOD, 13 august. Revenire spectaculoasă în emisiunea ”Insula Iubirii” de la Antena 1. DeeDee, care a părăsit emisiunea după ce și-a rupt piciorul în urma unui moment de teribilism condimentat cu urme de alcool, revine la confruntarea finală. 

INSULA IUBIRII 2017, ULTIMUL EPISOD, 13 august. Întâlnirea surpriză a lui DeeDee cu părinții și vizionarea imaginilor cu acțiunile ei în Thailanda vor duce la discuții aprinse.

VEZI ȘI: CÂȘTIGĂTORI INSULA IUBIRII 2017. ULTIMUL EPISOD 13 august

INSULA IUBIRII 2017, ULTIMUL EPISOD, 13 august. Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Temptation Island - Insula iubirii" se apropie de final duminică, 13 august, la Antena 1, de la ora 20:00.

INSULA IUBIRII 2017, ULTIMUL EPISOD, 13 august. Un final așteptat, poate intuit sau poate plin de surprize, inclusiv pentru concurenții care au ales să își testeze fidelitatea și încrederea în partener și în relație, în Thailanda.

INSULA IUBIRII 2017, ULTIMUL EPISOD, 13 august. „Insula iubirii" a scos din nou la iveală nu numai slăbiciuni, dar și secrete bine ascunse, s-a transformat în oglinda în care concurenții au văzut reflectate comportamentele lor și ale celor alături de care au ales să parcurgă acest drum, confruntându-se cu propriile decizii, cu adevăruri și cu nevoia de asumare. Ultimul episod al emisiunii, în care telespectatorii Antena 1 vor vedea și cele 24 ore petrecute de cuplurile reunite, dar și schimbările din relațiile lor odată ajunși acasă, va mai aduce o surpriză pentru fanii emisiunii.

INSULA IUBIRII 2017, ULTIMUL EPISOD, 13 august. Invitați special în Thailanda pentru a-i face o surpriză lui DeeDee, aflată în recuperare după operația la picior, dar și pentru a discuta despre accident și consecințele comportamentului și alegerilor ei, părinții concurentei vor sta de vorbă cu Radu Vâlcan la ceremonia focului.

INSULA IUBIRII 2017, ULTIMUL EPISOD, 13 august. Înainte ca fiica lor și Robert să li se alăture, ei vor povesti despre copilăria lui DeeDee, despre cum a crescut, dar și despre impulsivitatea ei pe „Insula iubirii" și relația cu Robert, despre care amândoi spun că și în țară este cu „suișuri și coborâșuri", adăugând cât de mult îl apreciază pe iubitul fiicei lor.

INSULA IUBIRII 2017, ULTIMUL EPISOD, 13 august. Însă, acest moment al emisiunii le va aduce părinților informații pe care nu le știau întru totul despre copilul lor, iar întâlnirea celor patru va fi foarte intensă, mai ales că vor vedea împreună imagini cu evenimentele ai căror protagoniști au fost DeeDee și Robert, fiecare pe insula lui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel