Insulă din Texas, RAIUL hedoniștilor. Petreceri nebune cu multă băutură și orgii

Un resort din Texas a fost transformat într-un tărâm al hedoniștilor, cu multă băutură, muzică și orgii.

În America este vacanța de primăvară, ceea ce înseamnă că milioane de studenți de colegiu din Statele Unite își pregătesc costumația de plajă și-și lasă inhibițiile acasă.

Sute de tineri petrecăreți își fac de cap pe o mică insulă din Texas, principalele elemente ale petrecerii fiind soarele, marea, băutura, muzica și cel mai important, sexul. Toată distracția are loc pe Insula South Padre.

Petrecerea începe la ora 12, iar pentru cei mai rezistenți, se încheie abia la orele dimineții. De-alungul zilei, petrecăreții organizează concursuri de twerking și tricouri ude.

Bei cât vrei cu 45 de lire

Începând de la amiază, sutele de tineri încep să se împrăștie pe plajă. Astfel de petreceri de primăvară se întind de la începutul lunii martie și țin până la jumătatea lui aprilie. Petrecerile încep de la amiază, iar hotelurile și cluburile din zonă oferă petrecerilor studențești organizate băutură nelimitată, în schimbul a 45 de lire. Seara, inhibițiile nu-și mai au locul, iar fanteziile sexuale ale tinerilor devin realitate.

Tradiția americană a început încă din 1930, de când universitățile își aduceau studenții la concursuri de înot în Florida, notează The Sun

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel