Instagram pune stop like-urilor. S-a terminat era ”îmi place”

Instagram
Instagram

Publicăm poze pe Instagram, iar apoi dăm refresh să vedem câte like-uri avem. Aflați că epoca butonului ”îmi place” este pe final.

Instagram este una dintre cele mai utilizate rețele sociale. Echipa Instagram efectuează teste astfel încât utilizatorii să poată ascunde numărul de like-uri pe care le primesc la fotografii și numărul de share-uri ale videoclipurilor.

Astfel, numai persoana care postează va putea să știe câți oameni au dat like. Ceea ce rețeaua socială dorește să realizeze cu această funcție este ca utilizatorii să se concentreze pe ceea ce postează și nu atât pe numărul de like-uri, care este, de obicei, un aspect legat de popularitate.

Această măsură este cu adevărat pozitivă deoarece lipsa like-urilor poate genera anxietate pentru persoanele care sunt cu adevărat dependente de Instagram și au nevoie să primească aprobarea celorlalți pentru a se simți bine în propria piele.

Până în prezent, noua funcție de pe Instagram a fost testată doar în Canada, dar se va extinde și în alte țări: Australia, Brazilia, Irlanda, Italia, Japonia și Noua Zeelandă. Cât de curând, ascunderea like-urilor va fi disponibilă la nivel global. Este doar o chestiune de timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel