Instagram picat. Dorian Popa, afectat? ''Crizele nu fac decât...''

Dorian Popa
Dorian Popa

Dorian Popa, unul dintre cei mai urmăriţi artişti pe Instagram din România, a povestit cum s-a simțit în momentul în care rețeaua socială a picat timp de mai multe ore, iar multe persoane s-au întrebat dacă acesta nu a avut pierderi financiare în urma problemelor întâmpinate.

"Nu prea a avut cum să mă afecteze pentru că din fericire noi am fost ieri pe platourile de filmare undeva până pe la 11 noaptea, aşa că am ajuns acasă, am făcut un duş şi am picat direct cu cornul în pernă, cum s-ar spune. Cei care nu sunt pregătiţi de criză, normal că nu vor şti cum să gestioneze situaţia de criză. Pentru mine, un server căzut la Instagram câteva ore nu e decât un pas cu dreptul. Aşa ştim cum să gestionăm, când să postăm, dar nu spunem secretele acum. Creşterea mea este în continuare de 23 de mii de followersi pe săptămână. Deci crizele nu fac decât foarte bine. Hâtz, Johnule", a spus Dorian Popa la Antena Stars.

Utilizatorii Facebook și Instagram s-au confruntat miercuri seară cu o problemă serioasă în ceea ce privește utilizarea conturilor, nemaiputând publica postări noi. 

Vezi și: De ce nu merg Facebook și Instagram

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel