Inspectorul ISJ Brăila, repus în funcție de Instanță

Curtea de Apel Galaţi a hotărât, joi, suspendarea ordinului ministrului Educaţiei prin care inspectorul şcolar general al ISJ Brăila, Cătălin Canciu, a fost demis de la conducerea instituţiei. 

Victorie, s-a făcut dreptate! Mâine vom trimite la Bucureşti toate documentele şi mă voi întoarce la Inspectorat", a declarat Cătălin Canciu. 

Fostul şef al ISJ Brăila a fost demis de ministrul Educaţiei, Liviu Pop, pe data de 18 august, alături de alţi 12 inspectori şcolari generali. 

Cătălin Canciu a contestat la Curtea de Apel Galaţi, pe 24 august, ordinul de revocare a sa din funcţie, iar după două amânări, decizia a fost de suspendare a ordinului de ministru, relatează Agerpres.

Este cea de-a doua decizie a magistraților care suspendă ordinul ministrului Liviu Pop. În urmă cu câteva zile magistrații au repus-o în funcție pe șefa Inspectoratului Școlar din Ploiești. Curtea de Apel Ploieşti a admis acţiunea iniţiată de Florina Stoian împotriva ordinului prin care a fost demisă din funcţie, actul administrativ emis de ministrul Educaţiei fiind suspendat iar decizia magistraţilor devenind executorie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel