Înșelătorie: O femeie care prezenta produse de curățenie a furat 17.000 de lei din casa unei bătrâne

O femeie a reușit să fure o sumă mare de bani, după ce a intrat în casa unei bătrâne sub pretextul comercializării unor produse de curățenie.

O bătrână de 72 de ani, din Petroșani, județul Hunedoara, a rămas fără 3.000 de euro și alte sume de bani, după ce a primit în casă o femeie care îi prezenta produse de curățat, a transmis IPJ Hunedoara, conform Agerpres.

Polițiștii au spus că fapta s-a petrecut pe 8 ianuarie, fiind alertați la o zi distanță că fiul victimei nu a mai dat de urma a 3.000 de euro, 200 de dolari, 200 de lire sterline și 1.200 de lei.

Totul s-a petrecut în 10 minute

Femeia a depus plângere la Poliția Petroșani și a relatat că suspecta a fost invitată în bucătăria casei, unde a făcut „demonstrații", iar după 10 minute a plecat. Suspecta a spus că persoana vătămată „nu îndeplinea condițiile promoției", având o pensie mai mare de 700 de lei.

„În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, cercetările vizând identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului şi luarea măsurilor legale", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel