Înscrierile în învăţământul primar. Rezultatul primei săptămâni

Interes crescut pentru înscrierile în învăţământul primar. Potrivit Ministerului Educaţiei, peste 73.000 de cereri au fost depuse numai în prima săptămână.

Un număr de 73.871 de cereri au fost depuse în prima săptămână de înscrieri în învățământul primar 2017 - 2018, informează un comunicat al Ministerului Educaţiei Naţionale.

Dintre acestea, 88,7% vizează copiii cu vârsta de 6 ani, împliniți înainte de data de 1 septembrie 2017, iar 11,3% — copiii cu vârsta de 6 ani, împliniți începând cu data de 1 septembrie 2017.

Termenul-limită până la care părinții sau tutorii legali își pot înscrie copiii în prima etapă este 16 martie, inclusiv. Cererile-tip se pot completa online sau la unitatea de învățământ în care părintele dorește înscrierea copilului.

În zilele de 22 și 23 martie vor fi afișate, locurile rămase libere după prima etapă, potrivit MEN.

A doua etapă de înscriere va avea loc în perioada 24—30 martie. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 6 aprilie. Între 7 și 13 aprilie, inspectoratele școlare vor soluționa toate cazurile nerezolvate, după finalizarea celei de-a doua etape de înscriere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel