Înregistrări DNA. Ludovic Orban, lăsat în OFFSIDE. Ben Oni Ardelean, declarații EXPLOZIVE

În timp ce Ludovic Orban, președintele PNL, a încercat să se distanțeze de scandalul provocat de înregistrările despre DNA date publicității de către Antena 3, un liberal a făcut declarații importante.

Vorbim despre vicepreședintele național al PNL pe probleme de justiție, senatorul Ben Oni Ardelean, care a avut un punct de vedere extrem de tranșant în acest subiect. 

"Sunt cazuri punctuale care denotă o problemă sistemică. (...) Dacă am fi fost într-o democrație consolidată, nu vreau să jignesc pe nimeni și nu vreau să înjosesc țara pe care o iubesc - cred că în urma dezvăluirilor, astăzi (n.r. - luni) asistam la un val de arestări masive. Din păcate, nu s-a întâmplat așa. Am intrat doar într-o zonă de dezbatere cu oameni nepregătiți. Procurorul de la Ploiești, când a vorbit astăzi (n.r. - luni), a avut o prestație extrem de proastă, de arogantă, de jignitoare, de nu știu cum să explic", a zis senatorul Ben Oni Ardelean la Antena 3.

Discurs diferit

Pe de altă parte, Ludovic Orban a avut un altfel de discurs. El a subliniat că nu are mare încredere în înregistrările difuzate.

"Eu nu am mare încredere în înregistrări difuzate nu se ştie cum, în ce mod sunt preluate şi sunt extrem de măsurat şi prudent în a da declaraţii pe această temă", a afirmat liderul PNL.

Orban a susţinut că "visul de aur al corupţilor din PSD este să nu mai existe doamna Kovesi sau alt procuror care să continue lupta anticorupţie".

[citeste si]

"Dacă sunt adevărate (n.r. - înregistrările) trebuie să răspundă persoanele care au comis astfel de lucruri. Nu cred că acum trebuie să te apuci să dai cu pietre în toată lumea. Niciodată nu am fost adeptul când este vorba de orice categorie socio-profesională al incriminării ca şi grup. Fiecare om trebuie judecat individual. (...) Nu am de unde să ştiu dacă doamna Kovesi era sau nu era la curent cu astfel de practici", a adăugat preşedintele PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel