Înregistrare Ghiță: ''Colectiv, o diversiune". Despre Condrea: ''se furnică pielea pe mine"

România TV a publicat o nouă înregistrare cu Sebastian Ghiță. Fostul deputat spune că incendiul de la Colectiv a fost o diversiune de care s-a profitat, mai ales că se dorea să i se facă loc lui Dacian Cioloș. Totodată, Ghiță povestește că s-ar fi pregătit un atac cu cocktailuri molotov asupra Primăriei Sectorului 4 și Guvernului României.

Să spunem ce s-a întâmplat la acel eveniment, câteva adevăruri. Încă dinainte de noiembrie 2014, alegerea lui Klaus Iohannis a fost organizată, după aceea dărâmarea Guvernului României a fost o chestiune organizată. Poate incediul nu a fost organizat, dar au căutat un moment cu emoție. Oamenii ăștia sunt specialiști în diversiuni, ăștia care au pus un guvern al lor. Știam de două săptămâni înainte de intenția de a se face pârtie lui Ciolos, se știa că se organizează dărâmarea Guvernului Ponta și că alesul este Dacian Ciolos.
Nu știu despre incendiu, dar este evident că s-a așteptat în mod organizat dărâmarea Guvernului României. În acea noapte, Victor Ponta a fost amenințat și șantajat cu această soluție.
Nu a fost un act de lașitate că a demisionat. A avut de ales între a a vedea în București alți morți și a potolit lucrurile.
În mod evident Ponta, considerând că nu sunt deplin capabili de a înțelege cine sunt oamenii ăștia, a ales să demisioneze. Erau oameni pregătiți să atace Primăria Sectorului 4 cu cocktailuri molotov și Guvernul României. Era un ordin al ministrului MAI să nu oprească intrarea oamenilor.”, a spus Sebastian Ghită în înregistrarea de la România TV.

Ghiță a spus de asemenea că i se furnică pielea când se gândește la moartea lui Condrea. 

 "Eu ca cetățean mă tem că oamenii vor crede că întreținem un stat mafiot, care atunci când nu-i convine ceva omoară un om. Când văd acest om mort se furnică pielea pe mine. Ce secrete avea acest mort?”, a mai spus Sebastian Ghită. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel