Înmormântare Corneliu Stroe. „Nu pot să cred, pentru că nici nu poate fi adevărat...”

Interpretul de jazz Corneliu Stroe a murit la vârsta de 67 de ani. Artistul a suferit un infarct în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar marţi, 13 iunie, va fi condus pe ultimul drum.

Fiica lui, Roxana Stroe, a anunţat pe reţeaua de socializare Facebook când va avea loc înmormântarea. „Pentru cei care vor să-l conducă pe tatăl meu pe ultimul drum, înmormântarea va avea loc mâine de la ora 14.00 la biserica Sf. Ioachim şi Ana (zona stadion Badea Cârţan)", a anunţat Roxana Stroe.

În mediul online au curs mesajele de condoleanţe. Printre acestea se numără şi mesajul poetei Amelia Stănescu.

„Nu pot să cred, pentru că nici nu poate fi adevărat.... Noi aveam încă multe lucruri frumoase de construit împreună. Și toată savoarea întâlnirilor cu Corneliu Stroe, poveștile lui de viață, despre muzică, despre artiști, bucuria lui de a râde cu poftă la glume, harul lui de a povesti și, dincolo de toate, exacerbata pasiune pentru muzică, implicarea lui totală pentru ca tot ce făcea să iasă perfect, nemaiținând cont de odihnă, de pauze... Un solo de tobe, prelungit, așa cum îi plăcea lui și vocea care răzbătea printre acorduri marcând intrările celorlalți... O tăcere adâncă a rămas și sufletele noastre îndoliate...", a scris Amelia Stănescu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel