Înjunghiat în plină stradă

Doi bărbați au fost arestați după ce au înjunghiat un om în plină stradă.

Doi tineri, unul de 18 ani iar celălalt de 23 de ani au fost arestaţi preventiv, fiind bănuiţi că ar fi înjunghiat un şofer în timpul unei dispute pe fondul unei traversări neregulamentare, anunţă IPJ Ilfov. În cursul zilei de 11 martie, în jurul orelor 17,40, poliţiştii din Ilfov au fost sesizaţi prin apel la 112 de un bărbat în vârstă de 23 de ani, care a sesizat faptul că a fost înjunghiat în abdomen de doi bărbaţi necunoscuţi.

Poliţiştii oraşului Chitila s-au deplasat la faţa locului, iar în urma verificărilor i-au depistat şi imobilizat pe cei doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea faptei. Potrivit sursei citate, cei în cauză au fost conduşi la sediul poliţiei din Chitila pentru investigaţii şi audieri, iar persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Elias pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pietoni înarmați

În fapt, persoana vătămată s-ar fi aflat la volanul unui autoturism, iar în zona carosabilului, pe fondul traversării neregulamentare, ar fi avut o discuţie cu cei doi bărbaţi care circulau pietonal. Ulterior, bărbatul a coborât din autoturism, iar în timp ce încerca să lămurească situaţia ar fi fost rănit în zona abdomenului de unul dintre cei doi pietoni cu un obiect ascuţit, tip briceag, fiind totodată lovit cu pumnii şi picioarele.

În urma administrării probatoriului, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de marţi au fost prezentaţi instanţei de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestora.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii ilfoveni sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "lovire sau alte violenţe" şi "tulburarea ordinii şi liniştii publice".

Vezi și: Scene horror la spital: a ieșit la fumat cu un cuţit înfipt în spate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel