Ingrid Mocanu, despre Dana Gîrbovan: Excelent! Pentru această dovadă de curaj, îmi exprim prețuirea!

Dana Gîrbovan
Dana Gîrbovan

Ingrid Mocanu a transmis un mesaj cu privire la Dana Gîrbovan, în contextul în care președintele Klaus Iohannis a anunţat că respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă, precizând că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile.

„Felicitări, Dana Gîrbovan! Am văzut în fața noastră un om CURAJOS, care a fost în stare să se sacrifice pentru binele general, care a fost capabil să renunțe la confortul personal, la salariul gras (mult mai mare decât cel de ministru) tocmai pentru a aduce plus-valoare acestei țări.

În țara noastră, a românilor bravi, nimeni nu ne face nicio favoare, toți vor funcții pentru bunăstare personală, toți vor să stea ascunși sub paturi pentru propriul lor confort și protecție.

Un OM a avut curajul nebun de a-și manifesta intenția ca, în această demență, să accepte să reformeze un Sistem defect, plin de tare și înțesat de securisme. Un profesionist a fost dispus să renunțe la o viață comodă și să intre în arena în care leii te fac praf în aplauzele norodului însetat de sânge.

Pentru această dovadă de curaj și asumare publică îmi exprim maxima considerație și prețuire! Excelent profesionist, desăvârșit caracter! Magistratura noastră nu este moartă! Vă mulțumim, oameni frumoși!”, a scris Ingrid Mocanu pe contul său de Facebook.

În altă ordine de idei, amintim că, potrivit ordinii de zi a şedinţei din 3 septembrie, Secţia pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) va lua în discuţie "renunţarea la cererea de eliberare din funcţie, prin demisie, a doamnei Dana Cristina Gîrbovan, judecător la Curtea de Apel Cluj".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel