EXCLUSIV  Infrastructură România. Diferența între a cheltui și a investi. Mircea Diaconu: Suntem nebuni la cap!

Mircea Diaconu la interviurile DCNews
Mircea Diaconu la interviurile DCNews

Actorul Mircea Diaconu, candidat independent pentru alegerile prezidențiale, susținut de PRO România și ALDE, susține că administrația publică nu a știut să facă legătura între a cheltui și a investi în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii în România. 

Mircea Diaconu s-a aflat în direct la interviurile DCNews unde a discutat împreună cu analistul politic Bogdan Chirieac despre eșecul administrației din țara noastre în ceea ce privește infrastructura.  

”Nu au reușit să investească. Au luat bani europeni și au construit telegondele. Ar trebui, la nivelele de decizie, măcar, să se înțeleagă diferența între a cheltui și a investi. Și nu se înțelege. Un președinte cum aș fi eu aș încerca să explic în toate felurile de la familie, cetățeni, partide, decidenți politici, partide, să înțeleagă clar diferența dintre una și alta. Orice ban băgat în ceva, consumat, fără să aducă un singur leu înapoi e un ban aruncat. Din păcate, aici s-a ajuns. S-au cheltuit în neștire și se cheltuie în neștire pe tot felul de teme care din start nu produc nimic. Infrastructura e o afacere. Ea produce bani. Căile de acces comerciale au fost fundamentale. Dar noi avem dopuri peste tot. Dacă însumezi totuși kilometri de autostradă din România ar ieși de o autostradă întreagă, dar ea este împărțită. Suntem nebuni la cap, ca să nu zic altfel”, a precizat Mircea Diaconu în direct la DCNews

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO:  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel