Urmărește emisiunea live


UPDATE Infotrafic: Șosea surpată pe DN 15, din cauza aluviunilor

Infotrafic anunță că circulaţie rutieră este blocată pe DN 15, în judeţul Neamţ, din cauza aluviunilor şi a surpării suprafeţei de rulare.

UPDATE

Drumul naţional DN 15 Poiana Largului - Bicaz a fost deblocat, marţi dimineaţa, pe un sens de mers, după ce fusese închis total din cauza aluviunilor de pe şosea, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, Adrian Rotaru.

Știrea inițială:

Circulaţia rutieră este blocată, marţi dimineaţa, în judeţul Neamţ, pe DN 15 Poiana Largului - Bicaz, la km 245 + 500 m, din cauza aluviunilor şi a surpării suprafeţei de rulare, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, se recomandă ca rută ocolitoare DN15B Poiana Largului - Târgu Neamţ şi DN15C Târgu Neamţ - Piatra Neamţ. De asemenea, circulaţia rutieră a fost oprită (surpare mal) şi la kilometrul 237+800 de metri, pe raza localităţii Bistricioara (DN 15).

La rândul lor, cei de la ISU Neamț au ajuns la fața locului și anunță prin purtătorul de cuvânt, sublocotenentul Adrian Rotaru că ”În această dimineață, pe DN 15 (Poiana Largului – Bicaz), la aproximativ 1 kilometru de Poiana Largului, un torent a adus în șosea aluviuni. Se lucrează pentru îndepărtarea acestora. A fost anunțată și Secția de Drumuri Naționale pentru a trimite un utilaj în zonă. Mai jos de primul blocaj este o porțiune de drum blocată și o bucată din DN15 a fost ruptă, a mai menționat sursa citată.

Un alt echipaj de pompieri și un echipaj al Secției de Drumuri Naționale se află la fața locului unde lucrează pentru degajarea aluviunilor de pe carosabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel