INFOTRAFIC. Situaţia MOMENTULUI: Drumurile închise, trenurile şi zborurile anulate

INFOTRAFIC. Situaţia momentului în ceea ce priveşte autostrăzile, drumurile închise, trenurile şi zborurile anulate.

INFOTRAFIC Circulaţia pe autostrăzile A2 Bucureşti - Constanţa, A4 Ovidiu - Agigea, pe 22 de drumuri naţionale şi pe 54 de drumuri judeţene este închisă din cauza vremii nefavorabile, mai multe trenuri şi curse aeriene fiind anulate, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

INFOTRAFIC Sunt închise toate drumurile naţionale care tranzitează judeţul Călăraşi, în vreme ce în judeţul Constanţa nu se circulă pe DN 3, pe tronsonul Murfatlar - Ostrov, DN 2A Hârşova - Ovidiu, DN 3C Constanţa - Ovidiu, DN 22C, tronsonul Murfatlar - Cernavodă, DN 38 Agigea - Negru Vodă, DN 22 Ovidiu - Mihai Viteazul şi DN 22A Hârşova - Saraiu.

INFOTRAFIC În judeţul Ialomiţa nu se circulă pe cinci drumuri naţionale: DN 21 (Slobozia - Drajna), DN 3A (Drajna - Feteşti), DN 2A (Slobozia - Giurgeni), DN 3B (Feteşti - Chirana) şi DN 2A (Căzăneşti - Slobozia), iar în judeţul Giurgiu nu sunt practicabile trei drumuri naţionale: DN 5, tronsonul 1 Decembrie - Giurgiu; DN 5A, pe tronsonul Falaştoaca - Izvoarele, şi DN 41, pe tronsonul Dăiţa - Căscioarele.

INFOTRAFIC Circulaţia este oprită şi în judeţul Teleorman, pe DN 65E (Roşiorii de Vede - Furculeşti), DN 51 (Alexandria - Izvoarele) şi DN 65A, pe tronsoanele Turnu Măgurele - Roşiorii de Vede şi Scrioaştea - Dobroteşti.

INFOTRAFIC Vremea rea a provocat şi închiderea traficului pe patru drumuri naţionale din judeţul Tulcea: DN 22, pe tronsonul Baia - limita cu judeţul Constanţa; DN 22A, pe tronsonul Cataloi - limita cu judeţul Constanţa; DN 22D, pe tronsonul Horia - Ciucurova - Două Cantoane, şi DN 22F, pe tronsonul Izvoarele - Nalbant, iar în judeţul Vrancea nu se circulă pe DN 2N (Bogza - Dumbrăveni) şi DN 23B (Măicăneşti - Ciorăşti).

INFOTRAFIC Centrul Infotrafic mai anunţă că sunt închise şi 54 de drumuri judeţene din Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Ialomiţa, Olt, Teleorman, Tulcea şi Vaslui, dar şi şapte drumuri comunale din Constanţa, Giurgiu şi Dolj. De asemenea, sunt instituite restricţii de circulaţie pentru maşinile mai mari de 7,5 tone, pe DN 11, tronsonul Breţcu - Oituz, şi DN 5B, tronsonul Bălănoaia - Ghimpaţi, şi restricţii pentru vehiculele mai mari de 3,5 tone pe DN 22 (Smârdan - Baia), DN 22D (Măcin - Horia), DN 22E (Garvăn - I. C. Brătianu), DN 2A (Malu - Căzăneşti), DN 5 (Bucureşti - Adunaţii Copăceni), dar şi pe un drum judeţean şi un drum comunal.

INFOTRAFIC Totodată, 85 de trenuri sunt anulate din cauza vremii nefavorabile. Este vorba de 36 de trenuri care circulau în judeţul Constanţa, 28 de pe raza Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi (SRPT) Craiova, 18 de pe raza SRPT Bucureşti şi trei care circulau în judeţul Galaţi.

INFOTRAFIC Au fost anulate şi 15 curse aeriene, fiind închise şi Bara Sulina, precum şi porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud Agigea, Midia şi Mangalia. De asemenea, în judeţul Teleorman, punctele de trecere a frontierei cu bacul Turnu Măgurele - Nikopol şi Zimnicea - Svishtov au fost închise, din cauza vântului puternic.

[citeste si]

INFOTRAFIC Traficul rutier pe Autostrada A 1, între localităţile Simeria şi Orăştie, a fost reluat pe ambele benzi de mers, după ce un TIR care derapase în zonă a blocat timp de 2 ore, total, circulaţia spre Orăştie, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara. Potrivit sursei citate, din primele cercetări efectuate la faţa locului, şoferul autotrenului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum cu un carosabil umed şi mâzgă. Pe timpul celor două ore de blocaj, maşinile au fost direcţionate de echipaje ale Poliţiei Rutiere pe DN7, de la Simeria spre Orăştie.

INFOTRAFIC  Circulaţia pe DJ 113 A, între staţiunea Balvanyos şi Lacu Sf Ana, a fost redeschisă pe o bandă, după ce vântul s-a mai domolit şi utilajele de deszăpezire au putut interveni. Directorul adjunct al Direcţiei Tehnice a Consiliului Judeţean Harghita, Adrian Chiorean, a precizat că se speră că drumul va fi redeschis total circulaţiei până în cursul serii. Traficul pe acest drum a fost blocat din cauza viscolului puternic şi a troienelor de zăpadă de pe carosabil, care ajungeau până la un metru. La Lacul Sf Ana nu sunt prezenţi turişti, doar trei reprezentanţi ai Administraţiei Rezervaţiei Naturale Sfânta Ana - Tinovul Mohoş, care dispun de apă, hrană şi lemne pentru foc. Circulaţia pe celelalte drumuri judeţene şi naţionale din Harghita se face în condiţii de iarnă, fără a fi înregistrate probleme deosebite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel