Infotrafic, situația autostrăzilor și a drumurilor naționale. Anunțul polițiștilor

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă, marţi dimineaţă, că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vremii nefavorabile.

În prezent, atât pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi A4 Ovidiu-Agigea, cât şi pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni turistice intens frecventate, respectiv DN1 Valea Prahovei şi DN7 Valea Oltului, carosabilul este curat, umed, s-a acţionat şi nu sunt probleme de circulaţie, anunță Infotrafic.

Se circulă în condiţii de ceaţă densă pe mai multe drumuri naţionale din judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea, iar polițiștii le recomandă şoferilor să se asigure înainte de a pleca la drum că sistemele de climatizare şi iluminare ale autoturismului sunt funcţionale şi să le folosească adecvat, să circule cu viteză redusă, să sporească atenţia la volan, să evite pe cât posibil manevra depăşirii şi să mărească distanţa faţă de autovehiculul din faţă, pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă.  

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că de luni de la ora 17.00 şi până marţi la ora 05.00 la nivel naţional s-a intervenit cu 773 de autoutilaje şi s-au răspândit 3.690 de tone material antiderapant şi peste 13 tone clorură de calciu.

Conform CNAIR, la această oră se circulă în condiţii de iarnă pe majoritatea drumurilor naţionale şi autostrăzilor din România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel