LIVE  INFOTRAFIC. Informații complete pentru șoferi. TRAFIC OPRIT, accidente

INFOTRAFIC. Informații complete pentru șoferi. TRAFIC OPRIT, accidente
INFOTRAFIC. Informații complete pentru șoferi. TRAFIC OPRIT, accidente

INFOTRAFIC În această dimineață, din cauza poleiului și a accidentelor, traficul este oprit pe mai multe drumuri din țară. 

INFOTRAFIC La ora 07:35, în judeţul Cluj, traficul auto pe DN1 (E60) s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unui eveniment rutier (o autoutilitară s-a răsturnat pe carosabil, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul alunecos), circulaţia fusese întreruptă total la km 520+300 de metri, între localităţile Şaula şi Izvorul Crişului.

TRAFIC RUTIER OPRIT

UPDATE: S-a redeschis circulaţia pe A2, între Bucureşti şi Drajna

Circulaţia rutieră a fost redeschisă pe A2 între Bucureşti şi Drajna pentru toate categoriile de autovehicule.
Reamintim că din cauza ploii îngheţate (freezing rain) ce produce polei, închiderea circulaţiei rutieră a fost închisă aseară pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, pe ambele sensuri de mers, între Bucureşti şi Drajna.
Măsura a fost luată preventiv pentru evitarea eventualelor accidente şi pierderilor de vieţi omeneşti.
Rugăm participanţii la trafic să respecte restricţiile rutiere temporar instituite din cauza fenomenelor meteorologice.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

UPDATE 12:20: Traficul rutier pe sectorul Bucureşti – Drajna Nouă (kilometrii 10+500 de metri – 106+800 de metri) al autostrăzii A2 s-a reluat, în condiţii de iarnă.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă sporită şi viteză adaptată condiţiilor de drum.

UPDATE: 09:55: În judeţul Buzău, traficul rutier pe DN2B s-a reluat, în condiţii de iarnă. Începând cu ora 09.45 se instituie restricţie de tonaj (7,5 tone).

UPDATE 09:15: În judeţul Cluj, traficul auto pe DN1 (E60) s-a reluat pe ambele sensuri. Din cauza unui eveniment rutier (o autoutilitară s-a răsturnat pe carosabil, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul alunecos), circulaţia fusese întreruptă, respectiv îngreunată la km 520+300 de metri, între localităţile Şaula şi Izvorul Crişului.

În judeţul Ilfov, traficul auto pe DN6 s-a reluat în condiţii normale. Din cauza unui accident rutier (un pieton a fost accidentat mortal de către un autoturism), circulaţia pe sensul către Alexandria fusese întreruptă la km 13, pe raza localităţii Bragadiru.

Din cauza poleiului, traficul rutier pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa este oprit de la kilometrul 10+500 de metri (Bucureşti) până la kilometrul 106 + 800 de metri (Drajna Nouă).

În judeţul Gorj, din cauza viscolului puternic, traficul rutier este oprit pe DN 67C, între localităţile Novaci şi Rânca, pe tronsonul kilometric 16 - 34+800 de metri.

În judeţul Ialomiţa, din cauza poleiului de pe carosabil, este închis DN2C, pe tronsonul Amara – limita cu judeţul Buzău. Semnalăm, de asemenea, că din acelaşi motiv, majoritatea drumurilor judeţene sunt impracticabile.

În judeţul Buzău, din cauza poleiului de pe carosabil, circulaţia rutieră pe DN2B este întreruptă pe tronsonul Buzău – limita cu judeţul Brăila. De asemenea, pe DN2C, pe tronsonul Costeşti – limita cu judeţul Ialomiţa, este instituită restricţie de tonaj (7,5 tone).

Circulaţia feroviară a fost închisă în această dimineaţă pe secţia de cale ferată 202, între localităţile Strâmbuţa (judeţul Hunedoara) şi Pietrele Albe (judeţul Gorj), după ce pe gabaritul liniei de cale ferată a căzut grohotiş de pe versanţi.

Din cauza ceţii dense, porturile Midia şi Mangalia au fost închise. Din acelaşi motiv, porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea sunt deschise, însă doar maritim.

UPDATE: Din cauza vremii nefavorabile, traficul rutier pe DN2C este întrerupt total pe sectorul Amara – limita cu judeţul Buzău, în judeţul Ialomiţa.

UPDATE: În judeţul Ialomiţa, traficul rutier pe DN2C şi DN1D s-a reluat, în condiţii de iarnă. De asemenea, restricţia de tonaj (7,5 tone) de pe DN2A a fost ridicată.

UPDATE: În judeţul Ilfov, traficul auto pe DN6 s-a reluat în condiţii normale. Din cauza unui accident rutier (un pieton a fost accidentat mortal de către un autoturism), circulaţia pe sensul către Alexandria fusese întreruptă la km 13, pe raza localităţii Bragadiru.



INFOTRAFIC Circulaţia auto pe sensul Bucureşti – Alexandria al DN6 este întreruptă la km 13, pe raza localităţii Bragadiru (judeţul Ilfov), din cauza unui accident rutier (un pieton a fost accidentat grav de către un autoturism). Pe sensul sus-menţionat, traficul este deviat provizoriu pe o stradă laterală.

INFOTRAFIC Din cauza poleiului, traficul rutier pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa este oprit de la kilometrul 10+500 de metri (Bucureşti) până la kilometrul 106 + 800 de metri (Drajna Nouă).

INFOTRAFIC În judeţul Gorj, din cauza viscolului puternic, traficul rutier este oprit pe DN 67C, între localităţile Novaci şi Rânca, pe tronsonul kilometric 16 - 34+800 de metri.

INFOTRAFIC În judeţul Ialomiţa, din cauza poleiului de pe carosabil, sunt închise două drumuri naţionale: DN2C, pe tronsonul Amara – limita cu judeţul Buzău şi DN1D, pe tronsonul Urziceni – limita cu judeţul Buzău. De asemenea, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, pe DN2A (Urziceni – limita cu judeţul Constanţa) s-a impus restricţie de tonaj (7,5 tone).

INFOTRAFIC În judeţul Buzău, din cauza poleiului de pe carosabil, sunt închise două drumuri naţionale: DN2B, pe tronsonul Buzău – limita cu judeţul Brăila şi DN2C, pe tronsonul Costeşti – limita cu judeţul Ialomiţa.

CIRCULAȚIA FEROVIARĂ


INFOTRAFIC Circulaţia feroviară a fost închisă în această dimineaţă pe secţia de cale ferată 202, între localităţile Strâmbuţa (judeţul Hunedoara) şi Pietrele Albe (judeţul Gorj), după ce pe gabaritul liniei de cale ferată a căzut grohotiş de pe versanţi.

PORTURI

INFOTRAFIC Din cauza ceţii dense, porturile Midia şi Mangalia au fost închise. Din acelaşi motiv, porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea sunt deschise, însă doar maritim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel