Infotrafic: Drumuri blocate. Deviere pe autostradă

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române transmis o informare care privește circulația rutieră.Unde sunt probleme.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră rămâne întreruptă pe DN 73D Piteşti - Câmpulung, la kilometrul 41, în localitatea Boteni, judeţul Argeş, din cauza unei alunecări a corpului drumului cu deplasarea acestuia pe un sector de 200 metri. Ruta ocolitoare este DN 73 Piteşti - Câmpulung.

Începând cu data de 04.06.2019, DN 67C Transalpina a fost redeschis circulaţiei publice pe sectorul de drum închis anterior traficului, între Rânca şi Obârşia Lotrului, judeţul Gorj. Circulaţia autovehiculelor este însă permisă doar în intervalul orar 08:00 - 20:00, cu limită de viteză de 30 km/h şi restricţie de tonaj de maxim 7,5 tone.

Devieri de trafic pe autostradă

Sunt în vigoare trei devieri de circulaţie pe reţeaua de autostrăzi, pentru executarea de lucrări de reparaţii, astfel:

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia rutieră este deviată pe 2 tronsoane kilometrice, respectiv:

- 86 - 97, între localităţile Vâlcelele şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, traficul fiind oprit pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) şi dirijat pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti)

- 124 - 131, între localităţile Perişoru şi Ştefan cel Mare, judeţul Călăraşi, unde se execută lucrări de reparaţii pe toate benzile ale sensului de mers Bucureşti-Constanţa, circulaţia fiind astfel deviată pe sensul către Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel