Urmărește emisiunea live


INFOTRAFIC, date actualizate. Situația din țară pe județe

Copac - zapada
Copac - zapada

Multe persoane au rămas fără curent electric, în timp ce altele sunt blocate în trafic din cauza zăpezii.

La această oră, situaţia efectelor fenomenelor meteo se prezintă astfel:

În judeţul Alba, 2195 de utilizatori au rămas fără curent electric, iar 78 posturi de transformare a energiei electrice sunt defecte.

În judeţul Argeş, 1330 de utilizatori au rămas fără curent electric, iar 58 posturi de transformare a energiei electrice sunt defecte.

În judeţul Bacău, 6436 de utilizatori au rămas fără curent electric, iar 55 posturi de transformare a energiei electrice sunt defecte.

În judeţul Botoşani, pe DN24B, în localitatea Frumuşica, două tiruri au rămas blocate din cauza zăpezii.

În judeţul Braşov, pe DN1, între Timişu de Sus şi Predeal, un tir blochează sensul de mers către Ploieşti - Braşov. Din acest motiv, se circulă în coloană, pe ambele sensuri de mers, până în localitatea Azuga (judeţul Prahova).

În judeţul Brăila, în localitatea Ianca, aproximativ 33 de localităţi total sau parţial au rămas fără curent electric, iar un post de transformare a energiei electrice este defect.

În judeţul Caraş Severin, pe DN 66A, în localitatea Cerna Sat, traficul este blocat din cauza mai multor copaci căzuţi pe carosabil. De asemenea, au fost închise din pricina condiţiilor meteo nefavorabile DJ 582E Prislop - Semenic, DJ 608A Telescaun - Muntele Mic şi DJ 582 Brebu Nou - Slatina Timiş.

În judeţul Covasna, DN11C este blocat între Turia si Bixad, pe tronsonul kilometric 13 - 33, din pricina mai multor copaci căzuţi pe suprafaţa carosabilă.

În judeţul Gorj, DN67C Transalpina este închis între Rânca şi Novaci, pe tronsonul kilometric 16+200 - 34+800, din cauza viscolului puternic.

În judeţul Hunedoara, 3478 de utilizatori au rămas fără curent electric.

În judeţul Mureş, pe DN13, la kilometrul 89+600, un tir a derapat şi blochează partea carosabilă.

În judeţul Prahova, pe DN1, din cauza condiţiilor meteo, au fost oprite în zona localităţii Nistoreşti (km 100-103) 130 de autocamioane, iar în zona localităţii Azuga (km 134-138), 80 de autocamione. Măsura a fost luată pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze. De asemenea, DC 134 Cota 1400 Sinaia este închis din pricina zăpezii abundente.

Traficul rutier este restricţionat pentru autoturismele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7.5 tone pe DN1 Predeal (judeţul Braşov) - Nistoreşti (judeţul Prahova) şi pentru cele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3.5 tone pe DN11 Bacău - Oneşti (judeţul Bacău).

Totodată, în judeţul Harghita, circulaţia feroviară este blocată momentan pe Magistrala 400, între staţiile CF Sâncrăieni şi Tuşnad - Sat, din cauza mai multor copaci care au căzut pe linia de cale ferată.

[citeste si]

Din cauza vântului puternic, manevrele pentru transportul maritim şi fluvial au fost suspendate în portul Midia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel