INFOTRAFIC. Circulaţie îngreunată la Codlea (jud Braşov) din cauza unui accident rutier

Accident grav în apropiere de Braşov. Şoferul unei maşini nu s-a asigurat la întoarcerea autoturismului şi a fost lovit de o altă maşină care circula regulamentar. Conform INFOTRAFIC, sunt patru victime, iar circulaţia se desfăşoară cu greutate. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, la kilometrul 179+700 de metri, în localitatea Codlea, judeţul Braşov, şoferul unui autoturism care circula în direcţia Ghimbav - Codlea nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei întoarceri şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului au rezultat 6 victime, nu se cunoaşte momentan gravitatea leziunilor suferite. Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers pe care s-a produs accidentul, desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ pentru ambele direcţii.

"Au fost implicate şase persoane în accident, printre care şi doi copii. Două dintre ele nu au suferit traumatisme, dar vor fi evaluate la spital ( mama şi copil în vârstă de 1 an).  Unul dintre bărbaţi are un traumatism la bazin, al doilea o plagă tăiată frontală, o femeie cu fractură de femur şi un copil cu traumatism cranio-facial. Două echipaje SMURD şi 2 ambulanţe au transportat victimele la spital", a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel