INFOTRAFIC - circulație îngreunată din cauza poleiului

Sebastian Florea / 24 ian 2019 / 08:25
Infotrafic
Descriere foto: Infotrafic

Circulația se este îngreunată în mai multe județe ale țării din cauza poleiului.

Joi dimineața se circulă cu dificultate din cauza poleiului pe mai multe artere rutiere din județele Călărași, Buzău, Vrancea, Harghita și Ialomița, anunță Cătălin Boca de la Centrul Infotrafic. Din cauza poleiului, ciculația rutieră a fost oprită pe Drumul Național 13 A, între localitățile Lupeni și Gorund unde se acționează și se împrăștie material antiderapant.

Pe Drumul Național 2D, în județul Buzău, între localitățile Buzău și Brăila, dar și pe drumul național E 85 între Buzău și Focșani polițiștii de la rutieră recomandă atenție maximă din cauza condițiilor grele de trafic. 

Până la primele ore ale dimineții nu au fost înregistrate accidente rutiere grave din cauza poleiului.

Polițiștii reamintesc participanților la trafic să nu pornească la drum dacă nu au mașinile echipate cu cauciucuri de iarnă, mai ales că, în cazul în care vor fi depistați circulând pe suprafețe acoperite cu gheață, zăpadă sau polei riscă o amendă clasa 4 de sancțiuni, 9-20 de puncte și 1300-2900 lei amendă, plus reținerea certificatului de înmatriculare, a mai declarat reprezentantul Centrului Infotrafic, pentru Antena 3.

Citește și:

ANM, atenționare meteo - ploi, lapoviță și ninsori în unele județe

Google, amendă record. Ce legi a mai încălcat gigantul american