Infotrafic: Circulaţie în condiţii de iarnă în mai multe judeţe. Pe A2 ninge abundent

foto ilustrativ
foto ilustrativ

Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă, duminică dimineaţă, pe sectoare de drum din mai multe judeţe, informează Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă, duminică dimineaţă, pe sectoare de drum din mai multe judeţe, dar nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă ca efect al manifestărilor meteo nefavorabile, informează Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

'În judeţul Prahova, ninge pe DN 1, între staţiunea Sinaia şi limita cu judeţul Braşov, pe alocuri este zăpadă depusă pe carosabil. În aceleaşi condiţii de trafic se circulă şi pe DN 1A, între localitatea Cheia (kilometrul 157) şi judeţul Braşov. S-a depus, pe alocuri, un strat de zăpadă de un centimetru. Se acţionează cu material antiderapant, trafic redus', informează sursa citată.

Traficul este redus şi în judeţul Braşov, unde s-a depus un strat subţire de zăpadă. Ninge uşor pe DN 1 şi DN 1A şi se acţionează cu material antiderapant. Pe DN 7, în judeţele Argeş, Vâlcea şi Sibiu, ninge şi se circulă în condiţii de iarnă, iar DN 2,în judeţele Bacău, Neamţ şi Suceava, circulaţia se desfăşoară fără probleme, în condiţii de iarnă. Valorile de trafic sunt reduse şi se acţionează cu material antiderapant.

Pe autostrada A2 ninge abundent

Pe tronsonul Bucureşti - Piteşti al autostrăzii A1 nu sunt precipitaţii, traficul fiind redus, iar pe tronsonul Sibiu - Deva, carosabilul este umed, fără probleme de circulaţie. 'Pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe tronsonul kilometric 12 (Bucureşti) - 35 (Fundulea), carosabilul este parţial umed (nu sunt precipitaţii), între kilometrii 35 (Fundulea) - 64 (Lehliu Gară), ninge uşor, carosabilul fiind umed, iar pe tronsonul kilometric 64 (Lehliu Gară) - Constanţa, ninge abundent, strat subţire de zăpadă depus pe carosabil. Se circulă în condiţii de iarnă, traficul rutier fiind redus', precizează Centrul Infotrafic.

Conform aceleiaşi surse, în Vaslui, din cauza viscolului puternic, un autoturism a rămas blocat pe un drum comunal din localitatea Valea Plopii, iar într-o altă zonă a judeţului, în câmp deschis, un tir nu poate înainta în rampă. Drumarii acţionează cu material antiderapant. Poliţiştii le recomandă şoferilor să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare şi să crească distanţa de siguranţă între vehicule. În plus, trebuie să se verifice, înainte de a porni la drum, ca autovehiculele să aibă în funcţiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel