INFOTRAFIC - Circulație deviată pe autostradă, lucrări în curs pe drumuri naționale

Anunțul INFOTRAFIC privind circulația pe drumurile naționale și pe autostrăzi.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă ca urmare a manifestărilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.

Pe DN7, tronsonul kilometric 152+250m - 152+550m, pe raza localităţii Deduleşti, judeţul Argeş, se execută lucrări de consolidare asupra părţii carosabile, asigurarea scurgerii apei şi refacerea parapetului. Din această cauză, circulaţia vehiculelor rutiere cu masă totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone este restricţionată până la finalizarea lucrărilor, zilnic, în intervalul orar 06:00-23:00. Ruta alternativă stabilită este: Piteşti - DN65 - Slatina - DN65 - Salcia (judeţul Olt) - DJ 677 - Arceşti Cot (judeţul Olt) - DN64 - Drăgăşani - DN64 - (intersecţie DN64 cu DN67) - DN67 - (intersecţie DN67 cu DN7).

În această perioadă se execută diferite tipuri de lucrări la suprafaţa carosabilă, motiv pentru care sunt impuse mai multe restricţii de circulaţie, astfel:

Pe DN7, în judeţul Vâlcea, se efectuează lucrări de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie la Podul peste râul Sasca Mare, aflat la kilometrul 157+762 metri, în localitatea Milcoiu, precum şi reparaţii la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilataţie la podul peste râul Sâmnicu, kilometrul 165+767 metri, respectiv podul peste râul Sâmnicel, kilometrul 169+760 metri, din localitatea Blidari. Traficul este restricţionat pe câte un sens de circulaţie, desfăşurându-se prin indicatoare rutiere montate la faţa locului.

În judeţul Ialomiţa, pe DN2, între localităţile Moviliţa şi Coşereni, se efectuează lucrări la partea carosabilă (decopertare şi asfaltare), pe ambele sensuri de mers, traficul desfăşurându-se alternativ, prin dirijarea piloţilor de trafic.

Şi în judeţul Prahova se execută lucrări (de întreţinere a carosabilului) pe DN1, între kilometrii 103 şi 101, precum şi efectuarea de marcaje rutiere, pe tronsonul kilometric 92 - 98, pe ambele sensuri, alternativ, prin piloţi de trafic sau semafoare electrice.

Iar în judeţul Mehedinţi, pe DN6 Drobeta Turnu Severin - Orşova, la poziţia kilometrică 362+664 (viaductul Valea lui Stan), se execută lucrări de asfaltare, pe ambele sensuri de mers, alternativ, traficul desfăşurându-se dirijat, prin intermediul indicatoarelor rutiere.

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

De asemenea, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa circulaţia rutieră este deviată, de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 84 - 92, între localităţile Vlad Ţepeş şi Vâlcelele, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel