INFOTRAFIC - circulația în țară, luni dimineața

Trafic
Trafic

Situația traficului pe șoselele din România luni dimineața este prezentată de IGPR prin centrul INFOTRAFIC.

Din fericire, nu sunt semnalate evenimente rutiere majore care să impună oprirea circulației pe drumurile naționale sau pe autostrăzi, conform INFOTRAFIC.

Pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, la kilometrul 36, pe sensul de mers catre Bucuresti, în zona localitatii Cascioarele, judetul Giurgiu, se circula doar pe banda a doua, cu restrictie de viteza de 80 km/h, pentru continuarea lucrarilor de reparatii la pod, efectuate pe prima banda si pe cea de urgenta, pâna la data de 1 august 2019. La aceasta ora, în zona acestei restrictii, traficul se desfasoara în conditii de aglomeratie, în coloana pe aproximativ 3 kilometri.

Pe DN 5 Bucureşti - Giurgiu, traficul rutier pe podul peste Argeş de pe raza localitatii Adunaţii Copaceni, judetul Giurgiu, a fost închis pentru aproximativ 6 luni pentru reparaţii. Circulatia se desfasoara deviat pe un pod provizoriu din apropiere, pe câte o banda pentru fiecare directie, cu restrictie de viteza de 30 km/h.

În judetul Neamt, circulatia rutiera a fost închisa, pâna la finalul anului 2019, pe DN 15, între kilometrii 242 - 286 (Poiana Largului - Bicaz), pentru efectuarea lucrarilor de reabilitare a suprafetei de rulare, care a fost afectata în urma precipitatiilor abundente din ultima perioada. Ruta ocolitoare este Poiana Largului - DN 15B - Târgu Neamt - DN 15C - Piatra Neamt - DN 15 - Bicaz.

Pâna la data de 25 iulie 2019, se montează grinzile pasajului de pe traseul DN 14A, peste Autostrada A3 aflată în construcţie şi calea ferată, din zona nodului Iernut, judeţul Mureş. Circulația rutieră va fi astfel închisă total, pentru intervale de timp de aproximativ 20 de minute, cu precădere astăzi, când se va lucra chiar pe traseul provizoriu al DN 14A.

În judetul Alba, pe DN 1 Sebes - Alba Iulia, se executa lucrari de reparatii la podul peste râul Mures, timp de aproximativ 2 luni, pe timp de noapte, astfel:

- de luni pâna vineri, în intervalul orar: 20:00 - 07:00;

- în zilele de sâmbata, între orele: 18:00 - 10:00;

- în zilele de duminica, în intervalul orar: 19:00 - 07:00.

Pe timpul efectuarii lucrarilor, traficul va fi dirijat alternativ, prin semafoarele amplasate la cele doua capete ale podului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel