Infotrafic: Bară la bară în minivacanță

Circulaţia rutieră a fost reluată sâmbătă pe DN4 Bucureşti - Olteniţa, în zona kilometrului 17, între DN Centura Bucureşti şi localitatea Frumuşani, după ce pompierii au lichidat incendiul de vegetaţie care reducea vizibilitatea.

"Circulaţia este intensă pe DN1 Bucureşti - Braşov. Se rulează în coloană la intrarea în Comarnic dinspre Cornu şi între Sinaia şi Buşteni. Pe sensul de mers Braşov - Bucureşti, există coloană între limita cu judeţul Braşov şi Buşteni", informează un comunicat al Centrului Infotrafic.

Pe DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele nu se mai circulă în coloană în zona Vălenii de Munte, iar drumul poate fi folosit ca rută alternativă pe relaţia Ploieşti - Braşov şi retur.

Traficul rutier a scăzut în intensitate pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa. În judeţul Constanţa, pe DN39, se circulă cu viteză redusă între Eforie-Sud şi Eforie-Nord, pe sensul de mers către Mangalia.

Potrivit Infotrafic, în judeţul Argeş, pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, nu mai sunt probleme de trafic în zona Bascov - Valea Ursului. În schimb, se circulă cu viteză redusă în zonele Morăreşti (judeţul Argeş) şi Milcoiu - Aldeşti (judeţul Vâlcea).

Pe DN7C - Transfăgărăşan se circulă îngreunat în zona Bâlea-Lac (unde parcările sunt pline).

Poliţia recomandă şoferilor, având în vedere că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis pentru intervalul 12 august, ora 18,00, - 13 august, ora 12,00, o avertizare cu cod portocaliu şi o atenţionare cu cod galben referitoare la instabilitate atmosferică, să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să folosească luminile de întâlnire inclusiv pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic, scrie Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel