INFOTRAFIC, 31 mai. Restricții impuse de polițiști pe mai multe drumuri naționale

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

În cursul zilei de astăzi sunt impuse mai multe restricții de trafic pe drumurile naționale. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza apei scurse de pe versant, în urma unei ploi torenţiale din această dimineaţă, în judeţul Iaşi, circulaţia este întreruptă pe DN 24C Iaşi – Ştefăneşti, între localităţile Bivolari şi Santa Mare.

În judeţul Iaşi, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 606 a fost reluată între staţiile Paşcani şi Ruginoasa, cu restricţii de viteză, după îndepărtarea vegetaţiei căzute pe firul de contact.

În zilele de 31.05.2019, în intervalul orar 16:00-22:00, respectiv 01.06.2019, între orele 06:00-22:00, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă pe ambele sensuri de mers, pe următoarele tronsoane:

- A2: Bucureşti (intersecţia A2 cu DNCB) - Fundulea - Lehliu - Feteşti - Cernavodă - Constanţa (intersecţia A2 cu A4);

- DN 7: Piteşti (intersecţia DN7 cu DN7C) - Râmnicu Vâlcea - Veştem (intersecţia DN7 cu DN1);

- DN 39: Agigea (intersecţia DN39 cu DN39A) - Mangalia (limită municipiu).

Pe DN7, tronsonul kilometric 152+250m - 152+550m, pe raza localității Dedulești, județul Argeș, se execută lucrări de consolidare asupra părţii carosabile, asigurarea scurgerii apei și refacerea parapetului. Din această cauză, circulația vehiculelor rutiere cu masă totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone este restricționată până la finalizarea lucrărilor, zilnic, în intervalul orar 06:00-23:00, fiind dirijată pe rute alternative.

Restricții impuse de lucrări la suprafața carosabilă

În această perioadă se execută diferite tipuri de lucrări la suprafaţa carosabilă, motiv pentru care sunt impuse mai multe restricţii de circulaţie, astfel:

În judeţul Ialomiţa, pe DN2, între localităţile Moviliţa şi Coşereni, se efectuează lucrări de decopertare şi asfaltare, în ambele direcţii, circulaţia desfăşurându-se alternativ, prin dirijarea piloţilor de trafic.

În judeţul Mehedinţi, pe DN6 Drobeta Turnu Severin - Orșova, la poziţia kilometrică 362+664 (viaductul Valea lui Stan), se execută lucrări de asfaltare, pe ambele sensuri de mers, alternativ, traficul desfăşurându-se dirijat, prin intermediul indicatoarelor rutiere.

Iar în judeţul Vâlcea, pe DN7, se efectuează lucrări de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie la podul peste râul Sasca Mare, aflat la kilometrul 157+762 metri, în localitatea Milcoiu, precum şi reparaţii la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilataţie la podul peste râul Sâmnicu, kilometrul 165+767 metri, respectiv podul peste râul Sâmnicel, kilometrul 169+760 metri, din localitatea Blidari. Traficul este restricţionat pe câte un sens de circulaţie, desfăşurându-se prin indicatoarele rutiere montate la faţa locului.

Autostrăzi cu restricții

Sunt în vigoare şi două devieri de circulaţie pe reţeaua de autostrăzi, cauzate tot de executarea de lucrări de reparaţii, astfel:

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Iar pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 84 - 92, între localităţile Vlad Ţepeş şi Vâlcelele, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel