Restricţii de trafic 20 iunie. Drumurile afectate

Imagine cu rol ilustrativ, aglomerație pe Valea Prahovei
Imagine cu rol ilustrativ, aglomerație pe Valea Prahovei

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 73 Câmpulung - Braşov, la kilometrul 77+080 de metri, în localitatea Dâmbovicioara, judeţul Argeş, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, altenativ, din cauza surpării suprafeţei de rulare.

Pe DN 28, la kilometrul 118, în zona localităţii Bohotin, judeţul Iaşi, suprafata carosabilă a fost acoperită cu apă, din cauza ploilor abundente recente. Din acest motiv, traficul se desfăşoară îngreunat, pe jumătate de cale. Astăzi şi mâine, între orele 07:00 - 19:00, pe DN 15, la kilometrul 26+450, în localitatea Cheţani, judeţul Mureş, se vor executa lucrări de montare a elementelor prefabricate la pasajul pe autostradă construită peste drumul national. Circulaţia rutieră se va desfăşura alternativ, pe o singură bandă, dirijată de piloţi de trafic.

Pe DN 22/ E87 (digul Şosea Măcin - Smârdan), în judeţul Tulcea, din cauza creşterii cotei apei Dunării, sunt instituite 2 restricţii de circulaţie, de tonaj şi viteză, astfel: restricţia de tonaj este în vigoare pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, iar cea de viteză este impusă pentru limita maximă de 70 km/oră. Sunt exceptate autovehiculele de pompieri, poliţie, SMURD, poştă, precum şi mijloacele auto care execută lucrări de combatere a efectelor inundaţiilor.

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, la podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenţie, asigurându-se constant înainte de efectuarea vreunei manevre, să nu efectueze depăşiri neregulamentare şi să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile de drum, trafic, precum şi cele meteorologice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel