INFOTRAFIC, 19 aprilie. Vezi unde sunt raportate incidente și restricții

Mai multe restricții de trafic au fost impuse în aceastp dimineață. De asemenea, un grav accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN 6 Caransebeş – Lugoj, la kilometrul 465+110 m, între localităţile Zăgujeni şi Constantin Daicoviciu, judeţul Caraş-Severin, un autoturism s-a angajat într-o depăşire, intrând frontal într-un autotren, care a fost lovit din spate de alt autocamion.

Impactul s-a soldat cu rănirea unei persoane. Circulaţia rutieră este întreruptă în ambele sensuri.

Atenție pe Drumul Național 6

Întrucât ceaţa reduce vizibilitatea în trafic, pe DN 6 Craiova – Filiaşi, pe DN 22 Brăila – Tudor Vladimirescu şi pe DN 23 Brăila – Măxineni, recomandăm conducătorilor auto să folosească sistemele de climatizare şi iluminare ale autoturismului, să circule cu viteză redusă, să sporească atenţia la volan, să evite pe cât posibil manevra depăşirii şi să mărească distanţa faţă de autovehiculul din faţă, pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă.

Restricții pentru lucrări la sistemul rutier

Pe DN 39, între localităţile Tuzla şi 23 August, judeţul Constanţa, pe sectorul cuprins între kilimetrii 23+500 m - 32+000 m, se execută lucrări de refacere a suprafeţei de rulare, până la sfârşitul acestei luni. Din acest motiv, sensul către 23 August este restricţionat, circulându-se pe cealaltă cale, pe câte o bandă pentru fiecare sens.

Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul de peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, din cauza lucrărilor de reparaţii la sistemul rutier, care se vor derula până la sfârşitul lunii august, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat în ambele sensuri.

Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 74+350 - 84+100 de metri, între localităţile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, aceasta desfăşurându-se dirijat, în ambele sensuri. Devierea va fi valabilă până la jumătatea lunii iunie, fiind impusă pentru efectuarea de reparaţii la sistemul rutier.

În judeţul Argeş, pe DN 7 Piteşi – Râmnicu Vâlcea, pe raza comunei Morăreşti, între kilometrii 152+470 şi 152+550 m, se execută lucrări de consolidare a părţii carosabile, traficul desfăşurîndu-se alternativ, dirijat pe timpul zilei de piloţi de trafic, iar pe timpul nopţii prin semafor.

Rute alternative pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone: Bascov - DN7C-Curtea de Argeş- DN73C –Tigveni- DJ768A- DN7 Vărzaru şi Bascov - DN7C-Curtea de Argeş- DN73C –Tigveni-DN7 Blidari(judeţul Vâlcea).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel