Infotrafic. Restricţii pe DN1 la Comarnic şi Sibiu

DN1
DN1

Poliţia Rutieră informează cu privire la drumurile pe care traficul rutier este restricţionat. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 58, pe sensul de mers către Piteşti, în zona localităţii Satu Nou, judeţul Dâmboviţa, şoferul unui autoturism a oprit pe banda de urgenţă pentru a ridica anumite materiale de construcţii care îi căzuseră pe suprafaţa de rulare, moment în care a fost lovit de un autocamion care circula pe prima bandă. În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat. Circulaţia rutieră este restricţionată pe banda unu a direcţiei către Piteşti, în vederea efectuării cercetării locului faptei. Se estimează ca în aproximativ 30 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.

În continuare rămân restricţionate 2 tronsoane de drumuri naţionale afectate de precipitaţiile din ultima perioadă, respectiv:

- DN 15, între localităţile Hangu şi Chiriţeni, judeţul Neamţ, unde traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, cu restricţie de tonaj (13 tone);

- DN 2E, kilometrul 17, în localitatea Capu Codrului, judeţul Suceava, unde circulaţia se realizează tot pe un sens de mers, alternativ pentru ambele direcţii.

Astăzi şi mâine, în intervalul orar 22:00 - 06:00, pe DN 1, între kilometrii 106+800 - 111, în localitatea Comarnic, judeţul Prahova, se vor executa lucrări de frezare şi asfaltare pe sensul de mers Ploieşti - Braşov. Circulaţia este restricționată pe această direcţie, desfăşurându-se dirijat, prin piloți de trafic.

Şi tot pe DN 1, dar în judeţul Sibiu, la kilometrul 326+515 metri, se va desfăşura "Turul Ciclistic al Sibiului Ediţia a IX-a", motiv pentru care circulaţia va fi oprită pe:

- DN 1 km 282+130 - 262+996, între orele 13:30 - 14:00;

- DN 7C km 147+786 - 116+808, în intervalul orar 14:30 - 16:00.

Autovehiculele vor fi dirijate pe rute ocolitoare de către poliţia rutieră, care va fi prezentă la faţa locului pentru fluidizarea traficului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel