Informație de ultimă oră despre Irina Rimes, după ce a fost operată de urgență. ”Dureri infernale”

Îndrăgita artistă Irina Rimes a trecut prin momente grele în ultimele zile ale anului 2019. Medicii nu i-au mai dat voie să plece din spital și au operat-o de urgență. Irina n-a mai putut merge la concert și le-a cerut scuze fanilor. 

”În noaptea dintre ani, m-am trezit din anestezie cu o picătură de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine să simt și eu că e sărbătoare, au deschis geamurile să aud sunetul de-afară și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever. A două zi am petrecut-o tot în reanimare, am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize. Astăzi am mai tras câteva dureri infernale, dar după ce mi-au sos tubul din burtă, m-am simțit că nouă.

Umflată la față, vânata pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020. Dar nu-i băi. Astăzi am "răsfoit" Instagramul și toate postările erau despre "ce m-a învățat 2019". Am stat să mă gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea. 

Și nu știu de ce mi-a fost dat să îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăț din ele sau de ce a trebuit să îndur atâtea că să învăț ceva. Puteam să învăț din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecție. Până în ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut să-mi transmiți. Și , mai ales, mi-e ciudă pe ține că nu m-ai lăsat să ajung la Iași să cânt de Revelion. Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternică, am trecut prin toate și la final am zâmbit.

Acum sunt în drum spre casă după 4 zile de dureri infernale și zâmbesc. Zâmbesc că a trecut și zâmbesc că am realizat că am în jurul meu oameni mulți cărora le pasă de sănătatea mea. Mulțumesc anului 2019 pentru asta, pentru că mi-a reamintit că nu sunt singură. Și că pot să înfrunt orice! Mulțumesc dr Alexandru Filipescu și dr Raluca Uzun de la Spitalul de Urgență ELIAS care m-au operat și m-au pus pe picioare. Mulțumesc prietenilor mei care au venit să aibă grijă de mine, mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur și simplu mi-au transmis un gând bun. Sper că 2020 să fie anul în care vă voi răsplăti pentru grijă și bunătatea voastră. La mulți ani!” este mesajul Irinei Rimes, postat în urmă cu câteva minute pe Instagram. 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

In noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătura de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grija de mine sa simt și eu ca e sărbătoare, au deschis geamurile sa aud sunetul de-afara și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever. A doua zi am petrecut-o tot in reanimare , am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize. Astăzi am mai tras câteva dureri infernale dar după ce mi-au sos tubul din burta , m-am simțit ca noua. Umflata la fata , vânata pe sub ochi și pe la toate incheieturile, am intrat frumoasa de tot in 2020. Dar nu-i bai. Astăzi am “răsfoit” instagramul și toate postările erau despre “ce m-a învățat 2019” . Am stat sa ma gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea. Și nu știu de ce mi-a fost dat sa îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia sa invat din ele , sau de ce a trebuit sa îndur atâtea ca sa invat ceva. Puteam sa invat din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât ca trebuie sa-mi dea o lecție. Pana in ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut sa-mi transmiți. Și , mai ales, mi-e ciuda pe tine ca nu m-ai lăsat sa ajung la Iași sa cant de Revelion. Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternica, am trecut prin toate și la final am zâmbit. Acum sunt in drum spre casa după 4 zile de dureri infernale și zâmbesc. Zâmbesc ca a trecut și zâmbesc ca am realizat ca am in jurul meu oameni mulți cărora le pasa de sănătatea mea. Mulțumesc anului 2019 pentru asta, pentru ca mi-a reamintit ca nu sunt singura. Și ca pot sa înfrunt orice! Mulțumesc dr Alexandru Filipescu si dr Raluca Uzun de la Spitalul de Urgență ELIAS care m-au operat si m-au pus pe picioare. Mulțumesc prietenilor mei care au venit sa aibă grija de mine, mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur și simplu mi-au transmis un gand bun. Sper ca 2020 sa fie anul in care va voi răsplăti pentru grija și bunătatea voastră. La mulți ani!

O postare distribuită de Irina Rimes (@irinarimes) peIan 2, 2020 la 9:20 PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel