Informaţia care-i va lovi pe PNL-işti ca un bumerang. Candidatul PSD va avea un avantaj

Florin Cîțu - Ludovic Orban
Florin Cîțu - Ludovic Orban

Florin Cîţu a declarat că la nivelul conducerii PSD s-a ajuns la concluzia că legea pensiilor nu poate intra în vigoare anul acesta, din cauza lipsei fondurilor. 

Declaraţiile lui Cîţu vin în contextul în care şi preşedintele Klaus Iohannis a declarat că Guvernul nu are bani suficienţi pentru plata pensiilor. Declaraţii care-i vor lovi ca un bumerang, chiar pe cei care le-au lansat.

Felul în care au fost aruncate pe piaţă aceste informaţii duce spre o intoxicare. Nu poţi să vii şi să spui că 'am eu informaţii pe surse de la liderii PSD'. Când faci o asemenea afirmaţie, eu ştiu, ai informaţii fie de la directorul Institutului Naţional de Statistică, fie de la Eugen Teodorovici ori de la Academia Română, fie de la grupul de profesori universitari specialişti de la ASE sau alte universităţi celebre din Iaşi, Cluj, Timişoara. 

PNL, greşeală de comunicare

Din punct de vedere politic, ţinând seama că sunt alegeri prezidenţiale în noiembrie-decembrie, vă asigur că de la 1 septembrie vor creşte pensiile. După aceea, vom vedea. Este o greşeală de comunicare a domnului de la PNL. De altfel, PNL sub Ludovic Orban vedeţi foarte bine ce face. Fiindcă el îngrijorează cinci milioane de pensionari acum, PSD îi linişteşte, toată lumea are o aşteptare: 'de la 1 septembrie ne-o majora punctul de pensie, ne-o veni pensia mărită?'. Oamenii vor aştepta, PSD va veni în septembrie pe fondul creat chiar de domnul de la PNL şi va majora pensiile. După care vor veni alegerile, iar candidatul PSD va avea un avantaj, oameni urmând a spune: 'vezi că PSD ne-a mărit pensiile?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel