Urmărește emisiunea live


Înfiinţarea Casei de Comerţ. Ludovic Orban: Trebuie să asigurăm condiţii egale de acces la piaţă

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Ludovic Orban acces la piaţă pentru producătorii autohtoni, însă nu mai este nevoie să refacem gostaturile de odinioară, a declarat premierul Ludovic Orban.

El a fost întrebat dacă Guvernul va susţine proiectul iniţiat de fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, privind înfiinţarea Casei de Comerţ Unirea.

"Vremea gostaturilor a trecut. Sigur că pentru producătorii români trebuie să asigurăm condiţii egale de acces la piaţă şi asupra acestui lucru noi am fost susţinătorii unui proiect legislativ care sperăm să fie pus în practica, de altfel este şi unul dintre punctele care există în programul de Guvernare, dar sincer cred că nu statul trebuie să se ocupe de această activitate. Trebuie reglementări clare de a sigura accesul la piaţă pentru producătorii autohtoni şi dacă aceste reguli sunt respectate nu mai este nevoie să refacem gostaturile de odinioară", a subliniat premierul.

La rândul său, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anunţat că joi dimineaţa Corpul de Control va verifica toate plăţile, inclusiv legalitatea plăţilor în cazul evenimentului din 9 octombrie de la Romexpo, unde au fost aduşi mii de fermeiri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel