Înfăşoară-ţi picioarele în folie de aluminiu. Rezultatele te vor uimi

Folia de aluminiu este folosită de multe persoane în bucătărie, însă aceasta poate avea şi alte întrebuinţări. De exemplu, acționează împotriva oboselii, ameliorează articulațiile dureroase, ameliorează durerea provocată de arsuri și poate fi chiar folosită pentru ameliorarea răcelilor.

Un remediu eficient împotriva răcelilor constă în înfăşurarea picioarelor în folie de aluminiu. După o oră, puteţi îndepărta folia pentru a permite picioarelor să respire, apoi le puteţi înfăşura din nou. După doar două nopţi veţi observa imediat o îmbunătăţire. 

Remediu pentru oboseală sau dureri corporale

De asemenea, înfășurarea articulațiilor cu o foaie de folie de aluminiu va ajuta la evitarea durerii. Înfășurați articulația înainte de a merge la somn și lăsați-o peste noapte. Faceți acest lucru aproximativ 7 nopți.

Ultimul nostru sfat este util atunci când suferiți de oboseală. Puneți folia de aluminiu în congelator pentru aproximativ două-trei ore. Apoi, le așezați pe față, în special pe pleoape și obraji. Vei simţi imediat efectul relaxant al foliei de aluminiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel