Indignare online după manevra lui Lazăr. Ilișoi și Iorga, revoltă

Augustin Lazăr
Augustin Lazăr

Declaraţia de presă susţinută de Augustin Lazăr, luni, despre Dosarul Revoluţiei a stârnit indignare în mediul online. Viorel Ilişoi a avut o primă reacţie după declaraţiile făcute de procurorul general.

"Procurorul comunist Augustin Lazăr se spală la televizor cu revoluție. Îți pute gura, paiață!", este mesajul lui Viorel Ilişoi.

Narcisa Iorga, reacție

De asemenea, și Narcisa Iorga a reacționat vizavi de dosarul Revoluției.

”În plin scandal despre sine, Augustin Lazăr anunță public trimiterea în instanță a dosarului Revoluției și se laudă cu peste 2000 de volume administrate după ce a preluat el conducerea Ministerului Public. E o anchetă care durează de 30 de ani și a fost redeschisă ca urmare a obligației trasate de CEDO, în urma unui proces declanșat de Asociația 21 Decembrie. Asta n-a mai spus dl Lazăr.

Cică e "îndeplinirea unei datorii profesionale, dar și a datoriei față de istorie și față de patrie". Seamănă cu Ceaușescu când, pe 21 decembrie 1989, mai promitea 100 de lei. "Alo!". O dată, de două, de mai multe ori. "Tovarăși, așezați-vă liniștiți la locurile voastre!".

Nicio vorbă despre trecutul lui comunist la Aiud, cea mai cruntă închisoare pentru deținuții politici. Nici gând să ceară iertare. Așa arată că nu are nici urmă de regret pentru faptele sale.

Declarația de astăzi nu e decât încercare disperată, și tocmai de aceea nereușită, de a muta atenția de pe persoana lui. Ce rușine!”, a scris și Narcisa Iorga.

Procurorii Secţiei militare din Parchetul General au trimis în judecată dosarul Revoluţiei din decembrie 1989, în care Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Iosif Rus şi Emil Dumitrescu au fost puşi sub acuzare pentru infracţiuni contra umanităţii, a anunţat, luni, procurorul general Augustin Lazăr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel