Urmărește emisiunea live


Indianapolis: McLaren, motor distrus la bolidul lui Alonso. Calificările, sub semnul întrebării

Fernando Alonso, de la McLaren, care şi-a distrus maşina parţial în cea de-a doua şedinţă de antrenamente libere pentru cursa de 500 de mile de la Indianapolis, a avut din nou ghinion.

McLaren și Alonso a ratat cea de-a treia şedinţă, programată joi, din cauza unei probleme la motor. 'După accident am decis să folosim maşina de rezervă, dar instalând motorul noaptea trecută, ne-am dat seama că motorul suferise avarii', a explicat brazilianul Gil de Ferran, directorul echipei McLaren.

'Schimbarea motorului a necesitat multă muncă, chiar dacă avem mecanici cu experienţă. Dar suntem o echipă relativ nouă şi de aceea am preferat să fim prudenţi pentru a trimite pe pistă cea mai bună maşină posibilă', a adăugat responsabilul McLaren. 'Faptul că nu am parcurs niciun tur joi este un aspect negativ, dar asta nu înseamnă că totul este pierdut. Vom avea vineri o zi întreagă ca să pregătim calificările de sâmbătă', a adăugat Ferran.

Fernando Alonso, dublu campion mondial de Formula 1, care se pregăteşte pentru cea de-a doua sa participare la celebra cursă de 500 mile de la Indianapolis (Statele Unite), şi-a distrus monopostul miercuri, în cea de-a doua zi de antrenamente libere. Alonso a pierdut controlul maşinii la ieşirea din cel de-al treilea viraj şi s-a izbit de trei ori de parapeţii de siguranţă de pe marginea circuitului, înainte ca monopostul să se oprească.

Campionul iberic a putut ieşi din monopostul McLaren fără niciun ajutor, fiind transportat apoi la clinica circuitului, unde a fost supus unui examen medical, care nu a relevat nimic anormal, au anunţat organizatorii.

Citește și:

Răzvan Marin, marcator cu Standard, a făcut-o pe Genk campioană în Belgia

McLaren ar putea apela la Fernando Alonso pentru rolul de pilot de rezervă


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel