Urmărește emisiunea live


Indian Wells. Halep - Qiang Wang, meci periculos. Detalii îngrijorătoare despre adversara Simonei

simona halep
simona halep

Simona Halep (România, 1 WTA) se va duela cu Qiang Wang (China, 55 WTA) pentru un loc în sferturile turneului Premier Mandatory de la Indian Wells (SUA).

Adversara din optimi a Simonei Halep nu se află în Top 50, dar e periculoasă.

Halep (1 WTA) trebuie să îşi ia toate măsurile de precauţie înaintea meciului cu Wang, deoarece chinezoaica a demonstrat că poate bate pe oricine. Qiang a reuşit cea mai importantă victorie a carierei în anul 2013, depăşind-o pe Caroline Wozniacki, marea rivală a Simonei. Meciul a avut loc în turul I de la Kuala Lumpur (Malaezia), iar Zhang a învins-o pe Wozniacki după un meci nebun, încheiat cu scorul de 2-6, 7-6(1), 6-1. Ce-i drept, la acea vreme Caroline nu era la fel de bine clasată ca acum, dar avea totuşi un statut important, ocupând locul 10 WTA, scrie Prosport.

3 jucătoare cu nume, eliminate de Wang

La fel ca în partida din turul 3, câştigată de Simona Halep în faţa Carolinei Dolehide, scor 1-6, 7-6(3), 6-2, românca va înfrunta în optimi o jucătoare necunoscută pentru ea. Halep nu s-a mai întâlnit niciodată cu Wang, tenismenă care este destul de periculoasă în ciuda faptului că nu se află în Top 50 WTA. Sportiva asiatică are un parcurs de vis în California, eliminând doi capi de serie în tururile precedente, pe Elise Mertens (favorită 22), respectiv Kristina Mladenovic (favorită 14). În prima manşă, Qiang Wang a trecut de Timea Bacsinszky (42 WTA), şi ea o jucătoare valoroasă, mai precizează sursa citată.

Presupunând că Halep o va elimina pe Wang, liderul mondial va juca în sferturile de finală contra unei alte adversare surpriză, indiferent că aceasta va fi Marketa Vondrousova (Cehia, 54 WTA) sau Petra Martic (Croaţia, 51 WTA).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel