Indian Wells. Halep, obiectivul înaintea plecării în SUA. Antrenorul care o va însoți

Simona Halep revine în circuitul WTA la turneul de la Indian Wells, acolo unde va debuta săptămâna viitoare, din postura de favorita numărul 1 mondial.

Indian Wells va fi urmat de turneul de la Miami. Simona va fi insoțită la turneele din Statele Unite de antreonorul Darren Cahill, după ce la Doha l-a avut alături pe Andrei Pavel.

Revenită pe primul loc în ierarhia WTA, Halep atacă dubla Indian Wells-Miami fără mari așteptări. "Vreau doar să joc bine și să mă țină piciorul", a anunțat sportiva la plecare.

"M-am bucurat să revin pe locul 1, dar important e să fiu acolo la sfârșitul anului", a conchis Halep, informează TVR.

Tenisul e mai palpitant acum, crede Halep, când nu mai există o jucătoare care să domine autoritar, cum o făcea Serena.

[citeste si]

Simona Halep s-a retras de la Doha înaintea semifinalei. Sportiva noastră s-a retras din cauza unei accidentări. Ea a explicat la momentul respectiv situația pe pagina personală de Facebook.

Din nefericire accidentarea mea s-a agravat ieri în timpul celui de-al doilea set. A fost foarte dureros. Am venit la Doha cu speranța că mă voi reface sută la sută, dar după fiecare meci lucrurile deveneau mai rele. Este frustrant să te califici în semifinalele unui turneu atât de important ca cel de la Doha și să nu poți juca. A fost o decizie dificilă, luată după ce m-am sfătuit cu echipa. A trebuit să accept realitatea și să îmi continui tratamentul. Vă mulțumesc tututor pentru sprijin. Sper să revin pe teren cât mai repede posibil", spunea atunci Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel