Indian Wells. Halep, în sferturi. Cahill, din nou decisiv: "Ce se întâmplă?! Vorbește cu mine!

Simona Halep și Darren Cahill
Foto: prosport.ro
Simona Halep și Darren Cahill Foto: prosport.ro

Darren Cahill a avut o intervenție salutară la scorul de 4-5 pentru Qiang Wang, în primul set al sfertului de finală al Simonei Halep.

"Ce se întâmplă?! Vorbește cu mine. Cum te simți? Spune-mi de ce faci atâtea greșeli. De ce nu muncești mai mult pentru puncte? Faci multe erori, lovești fără vreun fel de efect. Vreau să fii agresivă și să deschizi terenul.

Totul se joacă în mijloc. Ea atât face. Faci prea multe erori neforțate. Fii disciplinată, nu te mai grăbi. Forehand-ul din spatele terenului funcționează excelent!", i-a transmis Cahill, potrivit GSP.

Simona Halep a pierdut un singur punct în următoarele două game-uri de după intervenția lui Cahill și a închis setul, scor 7-5.

"Ştiam cum o să fie pentru că m-am antrenat cu ea în urmă cu câteva zile şi m-a bătut la anternament. A fost greu să vin aici şi să joc meciul, dar am fost pregătită, am ştiut ce trebuie să fac, am încercat doar să ţin mingea, să nu ratez mult şi în final am dominat un pic mai mult. Ţin minte că nu am putut ridica trofeul (n.r. - în 2015), pentru că este foarte greu. E întodeauna o plăcere să vin să joc pe terenul central, este o arenă frumoasă şi întotdeauna publicul este frumos. Vă mulţumec că aţi venit şi sper ca data viitoare să fiu mai bună ca azi", a declarat Halep, la interviul de pe teren, imediat după victorie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel