Indian Wells 2019. Federer, surpriză după abandonul lui Nadal. "Nu am fost fericit"

După abandonul lui Rafel Nadal, soarta lui Roger Federer a fost decisă.

Elveţianul Roger Federer, favorit 4, şi austriacul Dominic Thiem, favorit 7, s-au calificat sâmbătă în finala turneului de tenis ATP Masters 1000 de la Indian Wells (SUA), dotat cu premii de 8.359.455 dolari.

Federer s-a calificat în finală ca urmare a abandonului lui Rafael Nadal, din cauza unui probleme la genunchiul drept, care a împiedicat o nouă confruntare, a 39-a, după o pauză de 18 luni. Într-un comunicat, tenismanul spaniol a precizat că la încălzirea de sâmbătă am simţit că genunchiul nu îmi va permite să joc la nivelul de care aveam nevoie pentru a disputa un asemenea meci. Vă imaginaţi că nu am fost fericit să iau această decizie, este dur şi frustrant, pentru că am jucat bine în acest turneu.

Nadal, care nu a precizat durata absenţei sale, ar urma să debuteze în sezonul pe zgură la Monte-Carlo (13-21 aprilie). În prima semifinală, Thiem l-a învins pe canadianul Milos Raonic, cap de serie 13, cu 7-6 (3), 6-7 (3), 6-4. Austriacul are 11 titluri, dar nu a mai câştigat un Masters 1000. Federer vizează al 101-lea trofeu din cariera sa şi al 6-lea la Indian Wells. În confruntările directe, Federer, 37 ani, şi Thiem, 25 ani, sunt la egalitate, 2-2.

Vezi și: DIETĂ. Carmen Brumă, mit spulberat: Sportul nu te slăbește! Este matematică simplă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel