India. Copil blocat într-un puţ timp de patru zile

Echipele de intervenţie din India încercau luni să salveze un băiat de doi ani rămas captiv de aproape patru zile într-un puţ dezafectat din statul Punjab, informează AFP. 

Fatehvir Singh a căzut joi într-un puţ ce are adâncimea de 33 de metri şi diametrul de 23 de centimetri în timp ce se juca pe un teren aflat în proximitatea locuinţei sale, în districtul Sangrur, a declarat pentru AFP Vijay Inder Singla, membru în adunarea legislativă locală.

'Puţul era acoperit cu un sac de nisip, dar se pare că băiatul a mers peste el, a alunecat şi a căzut în interior', a relatat oficialul indian. Un elicopter al echipajelor de Urgenţe a fost pus la dispoziţia municipalităţii, iar mai multe macarale şi excavatoare au fost trimise la faţa locului, a adăugat el. Agenţii de intervenţie încearcă să insereze în sol un furtun cu diametrul de un metru în paralel cu puţul, pentru a ajunge la adâncimea la care se găseşte copilul. Autorităţile nu au nicio informaţie despre starea în care se află băiatul. În puţ au fost introduse un tub cu oxigen şi o cameră video.

'Sperăm ca peste câteva ore să putem să îl reperăm pe băiat', a declarat Vijay Inder Singla. În 2006, un băiat de şase ani a fost scos în viaţă dintr-un puţ din statul Haryana, în apropiere de capitala ţării, New Delhi, după eforturi ale comunităţii locale, ce au durat 48 de ore. Salvarea lui a fost transmisă în direct de posturile de televiziune prin satelit. În martie, un copil de un an şi jumătate a fost de asemenea salvat dintr-un puţ din Haryana după aproape două zile de eforturi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel