Urmărește emisiunea live


Indemnizații mame. Mirela Vaida, după promisiunea lui Dragnea: Mă bag la pariul ăsta

Mirela Vaida a transmis un mesaj pe rețelele sociale după ce Liviu Dragnea, i-a promis, în direct, la Antena 3, că va da o lege prin care mamele care primesc indemnizaţie vor avea voie să desfăşoare activităţi independente, drepturi de autor, agricultură, piscicultură, silvicultură, activităţi care nu implică îndepărtarea mamei de copil. 

Ma bucur ca mesajul meu legat de necesitatea schimbarii legislatiei privind posibilitatea mamelor de a realiza si alte venituri, chiar daca iau indemnizatie, a avut impact! Vineri am intrat in legatura directa cu Dna Director al Agentiei Nationale pentru Plati! In aceasta seara i-am spus si dnului Liviu Dragnea cum vad eu modificarile legislative si, implicit, incurajarea cresterii natalitatii! Stia de mesajul meu chiar de cand a aparut in online! A promis ca maine vor incepe dezbaterile pentru noul proiect de lege!! Iar eu am promis ca-l fac si pe al 4-lea!! Nu chiar maine! Eu ma bag la pariul asta daca statul se tine de cuvant! Sa vedem.. Va multumesc pentru sustinere! Sper sa reusim!!, a scris Mirela Vaida pe pagina sa de Facebook.

Mirela Vaida este nemulțumită pentru că își poate pierde indemnizația de creștere a copilului, deși în ultimii ani a cotizat extrem de mult. Vedeta a spus că mamele ar trebui lăsate să muncească deși primesc indemnizație de creștere a copilului.

Vezi și: Mame, venituri în timpul indemnizaţiei. Dragnea, răspuns pentru Vaida: DĂM LEGEA!

Mirela Vaida se ia de Guvern: Statule! Nu mă ajuți deloc! Mă ameninți!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel