Incidente între fanii lui Chelsea și Arsenal, înaintea finalei Europa League

2 suporteri au fost răniți, în urma unor confruntări violente între suporterii lui Chelsea și cei ai lui Arsenal, înaintea finalei Europa League, conform Daily Mail. 

Evenimentele s-au petrecut înaintea meciului pe care l-au disputat cele două echipe engleze rivale, din Londra, în finala Europa League din Baku, Azerbaidjan. Surse din media locală spun că cei 2 răniți au fost transportați la un spital din Baku, pentru a primi îngrijiri medicale. Aceștia au fost internați, conform Daily Mail.

Cele două echipe nu au confirmat sau comentat până în acest moment incidentele semnalate de presa britanică.

Jurnaliștii englezi au surprins imagini cu suporterii celor două rivale londoneze, însă nu există o sugestie că cei care apar în imagini ar fi fost cei implicați în confruntările, care s-au soldat cu 2 răniți.

Fanii celor două echipe rivale din Londra au fost nemulțumiți de decizia șefilor UEFA de a organiza Finala Europa League atât de departe. Mulți fani ai lui Chelsea și Arsenal s-au simțit neîndreptățiți, aceștia neavând zboruri directe de călătorie în Baku. Unii fanii au cheltuit mai mult de 900 de euro pe zboruri, făcând două escale până să ajungă în Azerbaidjan.

Amintim faptul că anul acesta, finala Europa League a fost pe Stadionul Olimpic din Baku, Azerbaijan, iar rezultatul și evoluția scorului au fost transmise în format LIVE text pe DC News. CHELSEA A CÂȘTIGAT UEFA EUROPA LEAGUE, iar pagina de Facebook a UEFA a menționat acest aspect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel