Incident Sidney. Bărbat înarmat, imobilizat de trecători și arestat pentru înjunghiere

Un bărbat înarmat a fost arestat în centrul orașului Sydney, după ce a înjunghiat o femeie. Acesta a fost imobilizat pe stradă de către trecători, a anunțat poliția, potrivit BBC.

Femeia rănită a fost dusă la spital în stare stabilă. Poliția a spus că bărbatul a încercat să efectueze și alte înjunghieri, însă "Acestea au fost nereușite", a precizat Supt Gavin Wood din cadrul Poliției din New South Wales. Acesta a mai declarat faptul că în acest moment nu mai există nicio amenințare. Potrivit EFE, bărbatul ar fi folosit un satâr.

Incidentul s-a derulat în jurul orei locale 14:00 (04:00 GMT) marți, lângă Clarence St și King St, o zonă aglomerată din centrul orașului. Videoclipurile postate online arată un bărbat care aleargă pe străzile din centrul orașului cu un cuțit, înainte ca oamenii să încerce să-l oprească și, în cele din urmă, să-l pună la pământ. Alte imagini arată că suspectul a fost imobilzat de trecători, fiind apoi arestat de poliție.

Imagini difuzate de media australiene au arătat un bărbat sărind pe capota unei maşini, strigând 'Allah Akbar' şi agitând un cuţit în timp ce ţipa 'Împuşcaţi-mă!' Martoră la scenă, Megan Hayley a precizat pentru AFP că agresorul, înarmat cu un enorm satâr, a urmărit mai multe persoane în cartierul de afaceri din Sydney, înjunghiind o femeie. 'Cinci sau şase persoane s-au lansat în urmărirea sa încercând să-l oprească', a spus ea, adăugând că acestea au 'reuşit să-l prindă şi să-l imobilizeze'.

Anterior, Reuters a informat că poliţia îndemnase oamenii să evite zona din jurul King and Clarence Streets, cartierul central de afaceri din Sydney, cel mai mare oraş din Australia, unde desfăşoară o operaţiune. Iniţial, poliţia nu a oferit niciun fel de informaţii, dar unele media locale au transmis că un bărbat a fost arestat după ce poliţia a fost alertată că urmăreşte pietoni înarmat cu un satâr în centrul Sydney.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel