ÎNCHISOARE neplată contribuţii sociale. Radu Tudor: PSD s-a gândit direct la cătușe

Radu Tudor
Radu Tudor

Radu Tudor a reacționat după ce a aflat că, potrivit unui proiect de Ordonanță de urgență publicat de Ministerul Finanțelor, neplata către buget, cu intenție, a impozitelor și contribuțiilor supuse regimului de reținere, sau încasare și plată, sau virare, va fi incriminată ca faptă de evaziune fiscală și pedepsită cu închisoare de la un an la șase ani.

"O stire venita de la agentia guvernamentala de presa ma lasa gura casca: cabinetul PSD pledeaza pentru catuse, desi pretinde ca lupta impotriva abuzurilor. Din cate masuri rationale pot fi luate impotriva celor care nu platesc intentionat impozitele la stat, PSD s-a gandit direct la catuse. In loc de popriri de conturi, sechestre, suspendarea imediata a activitatii celor care nu platesc, PSD propune direct puscarie. Desi vorbeste de ani de zile de abuzul de catuse. Textul ordonantei PSD lasa loc unor grave abuzuri, cum se intampla de cele mai multe ori in raportul stat-cetatean.

Aberant !

PS : Sper ca premierul Mihai Tudose sa respinga aceasta formula de tip totalitar propusa de finante si sa ceara aplicarea unor mecanisme de tip european ca sa loveasca dur in cei care nu platesc intentionat impozitele si taxele!", a scris Radu Tudor pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel