Început de an şcolar. Viorica Dăncilă, mesaj pentru elevi şi profesori

Cu ocazia începutului de an şcolar, Viorica Dăncilă a transmis pe pagina de Facebook un mesaj pentru elevi şi profesori.

"Am participat astăzi, cu multă emoție, la deschiderea anului școlar, la Școala Gimnazială din Sântămăria Orlea din Hunedoara, o comunitate mică, dar care merită, ca orice alt loc din România, oportunități solide de educație și dezvoltare.

Am credința că România va crește doar dacă educația va crește. Și pentru aceasta e nevoie de un consens național pe o perioadă lungă între toate formațiunile politice. E nevoie de maturitate, astfel încât, orice guvern ar fi la putere, să aibă sprijinul necondiționat pentru a dezvolta educația românească.

Guvernul României va continua investițiile în educație și reformarea sistemului de învățământ, așa încât să avem un act educațional modern și performant, capabil să dea României noile generații de tineri profesioniști.

Dragi profesori și educatori, vă felicit și vă mulțumesc pentru munca nobilă și pentru lucrurile frumoase și importante pe care le faceți zilnic!

Dragi elevi, mult succes în noul an școlar! Să nu uitați nicicând că în educație stau șansele voastre și viitorul României!", este mesajul transmis pe Facebook de Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel