Început de an școlar, premieră naţională. Toate şcolile din municipiul Buzău sunt digitalizate

Municipiul Buzău este primul oraş din România în care toate unităţile de învăţământ primar, gimnazial şi liceal, 26 la număr, au fost digitalizate, a anunţat luni, la deschiderea anului şcolar, primarul Constantin Toma. 

Totodată, grădiniţa 'Cei şapte pitici' din municipiul Buzău a fost în mod experimental digitalizată. 'Platforma AdServio a fost implementată acum doi ani în şapte unităţi de învăţământ, patru licee şi trei şcoli generale, rezultatele au fost foarte bune, iar în acest an de acest proiect beneficiază toţi cei peste 27.000 de elevi din municipiul Buzău', a declarat, pentru AGERPRES, edilul Buzăului.

Primarul Constantin Toma a mai declarat că prin digitalizare comunicarea între profesor, părinte, elev se face în condiţii optime, inclusiv cu părinţii aflaţi la muncă în străinătate. 'Există o comunicare mult mai strânsă între profesor, părinte, elev, iar educaţia capătă valenţe nebănuite, acces la biblioteca virtuală şi la informaţii de ultimă oră, şi, totodată, se renunţă la clasicul catalog de note', a mai declarat sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel