Încep școlile. Firea, comandament de Urgență pentru trafic. 'Autobuzul școlar' se extinde

Primarul General al Capitalei a organizat un Comandament de urgență pentru trafic, având în vedere că luni încep școlile, iar valorile de trafic vor crește semnificativ.

Gabriela Firea a anunțat instituirea acestui Comandament de tarfic prin sporirea efectivelor de politiști de la locală, împreună cu cei de la Rutieră:

”Vacanța s-a terminat, elevii revin de măine la școală! Mulți bucureșteni se întorc din concedii, iar traficul se va aglomera. Din acest motiv, am convocat în această seară (duminică - n.r.) Comandamentul de trafic pentru a verifica stadiul măsurilor de fluidizare.
Solicit încă o dată Parlamentului să finalizeze cât mai rapid dezbaterile și să aprobe modificarea legislației rutiere, astfel încât autobuzele să poată circula pe linia de tramvai. Astfel se vor putea realiza benzi unice pentru autobuze, un pas semnificativ pentru fluidizarea traficului”, a declarat Gabriela Firea.

STB va suplimenta toate mijloacele de transport, atât în București, cât și în județul Ilfov. După succesul proiectului pilot 'Autobuzul școlar', în Sectorul 3, la Școala numărul 195, mâine de dimineață, elevii a cinci școli din București, din sectoarele 1 și 6, vor putea să folosească și ei Autobuzul Școlar. Este vorba de 6000 de elevi care vor veni cu acesta la școală. Cele două școli din Sectorul 1 sunt Hrăstrău și Pia Brădeanu, iar cele din Sectorul 6 sunt Coelgiul Elena Cuza, 279 și Școala gimnazială Sfântul Andrei ”, a anunțat primarul general.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel