Incendiul la fabrica din Urlaţi a fost stins UPDATE

Incendiu violent la o fabrică. FOTO: ISU Prahova
Incendiu violent la o fabrică. FOTO: ISU Prahova

Incendiul la fabrica de saltele din Urlaţi a fost lichidat, miercuri, în jurul orei 10,00, iar la faţa locului mai sunt echipaje care înlătură efectele negative, anunţă ISU Prahova.

UPDATE: 'Pompierii au lichidat incendiul începând cu ora 10,00. Se lucrează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative cu patru echipaje de stingere', precizează ISU Prahova. Conform sursei citate, intervenţia de stingere a fost una dificilă din cauza cantităţilor mari de materiale combustibile (baloţi de vatelină, utilaje, două TIR-uri şi alte două autoutilitare, saltele, bureţi, lemn, butoaie cu diluanţi şi adezivi), a fumului dens, a temperaturilor ridicate şi a gazelor toxice degajate.

Ştirea iniţială

Incendiul la fabrica de saltele din Urlaţi nu a încă fost lichidat, pompierii acţionând, miercuri dimineaţă, cu şapte autospeciale pentru stingerea focului, anunţă ISU Prahova.

'Incendiul de la fabrica de saltele nu a fost lichidat, se acţionează in continuare cu şapte autospeciale de stingere. Este o intervenţie dificilă, pompierii se luptă cu flăcările de peste nouă ore, din cauza cantităţilor mari de materiale combustibile (baloţi de vatelina, utilaje, două tiruri şi alte două autoutilitare, saltele, bureţi, lemn, butoaie cu diluanţi şi adezivi), a fumului dens, a temperaturilor ridicate şi a gazelor toxice degajate', precizează ISU Prahova.

Conform sursei citate, hala nu mai prezintă siguranţă, motiv pentru care pompierii asigură intervenţia doar din exterior, Focul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 metri pătraţi şi nu mai este pericol de propagare. Incendiul a izbucnit marţi seara, iar populaţia din zonă a fost înştiinţată prin sistemul de avertizare RO-ALERT. Din cauza fumului dens degajat, aproximativ 50 de persoane aflate în locuinţele din apropiere au fost evacuate preventiv, a informat, marţi seara, IGSU, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel