EXCLUSIV  UPDATE Mii de brașoveni, fără curent electric. Incendiu violent la un transformator

FOTO: ISU Brașov
FOTO: ISU Brașov

Un puternic incendiu a izbucnit la un transformator electric. Mii de abonați au rămas fără curent electric. 

UPDATE: Reprezentanții Electrica Furnizare - Transilvania Sud, au declarat pentru DC News, că avaria este una de proporții și a afectat mai multe zone din municipiul Brașov. Se lucrează în prezent pentru remedierea problemelor, însă nu se știe exact cât timp vor dura intervențiile. 

Mii de locuitori ai Brașovului au rămas în această dimineață fără curent electric. Zone afectate din cartierele: Uzina 2, Craiter, Florilor, Steagu. De asemenea, traficul rutier a fost paralizat din cauza semafoarelor nefuncționale. Polițiștii locali dirijează circulația pe principalele artere. 


- Știrea inițială -

Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață la un transformator electric din orașul Brașov. Locuitorii din cartierele Steagu, Craiter, Florilor și Uzina 2 au rămas fără curent electric.

Conform reprezentanților ISU Brașov, suprafața afectată este de aproximativ 400 de metri pătrați. Incendiul s-a produs în interiorul unei clădiri la celulele întrerupător. Din fericire nu există victime.

Din cauza incendiului, alimentarea cu energie electrică a fost afectată în toată zonă centrală a municipiului Braşov, scrie Agerpres.

Purtărotul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, a declarat pentru DC News că polițiștii locali dirijează traficul în mai multe intersecții din cauza acestei avarii. 

Două autospeciale de pompieri, cu apă și spumă, dar și o autoscară au intervenit imediat pentru stingerea flăcărilor. Fumul dens putea fi vizibil de la câțiva kilometri depărtare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel